fbpx

Изповедта на Нана: Мама е с Алцхаймер, аз и сестра ми с рак…

Водещата Нана Гладуиш признава в интервю, че когато я диагностицирали за втори път с рак на гърдата, била бясна на съдбата.

„Идваше ми да вървя по улицата и да крещя – защо пак на мен… Бях изпаднала в жестока дупка, а си мислех, че съм много подготвена и ако пак ми се случи, вече имам механизмите, с които да се справя. Нищо подобно! Първия път ужасът от болестта беше по-голям, а сега ядът направо ме побъркваше. С мъжа ми наистина живеехме с мисълта, че вече всичко е зад гърба ни, и ни дойде малко неочаквано. Когато диагностицираха сестра ми с рак, а нейният случай беше много страшен и критичен, тотално изтрещях.

Забравих, че съм болна, престанах да се занимавам със себе си, защото си казах, че вече съм минала по този път и знам какво е. Хванах се да обикалям и да търся първичното огнище при нея. Като си оперира главата и ми се обади, започна да говори доста неадекватно и аз ревах като побъркана. Майка ми пък е с много тежък Алцхаймер и ние със сестра ми сме си само двете. Мама не ни познава. Ситуацията е много тежка. Тя трябва да е под постоянно медицинско наблюдение. През 2012 година я оперираха от доброкачествен тумор в мозъка и след това се разболя от Алцхаймер“, изповядва се Нана пред Love style.

Тв водещата обаче не вярва, че над семейството й тегне прокоба или магия. Въпреки това смята да отиде на фамилна констелация, защото може би в рода й има някакво кармично натрупване.

Смята, че някой отгоре й се подиграва с тези изпитания, защото тя е страхотна пъзла. Страх я е от тъмното, да стои сама, от самолет, височини и от змии.

Нана признава че този път борбата й е по-трудна, защото е минала през много тежка химиотерапия. Направили й страхотен коктейл от четири лекарства и тя преживяла истински кошмар.

Сега й предстои ядрено-магнитен резонанс на 1 юли в Израел и се надява всичко да е наред и да е в ремисия.

„Не искам да дърпам дявола за опашката, но ще кажа така – готова съм да преборя рака, но не и да жертвам всичко, за да оцелея. Няма да продам душата си на дявола, за да живея тук на този свят!“, категорична е Гладуиш.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!