fbpx

Избраха БГ двойничката на Мелания Тръмп, тя е една от най-известните и красиви дами в шоубизнеса ни

Емилия се оказа истинска двойничка на Мелания Тръмп. В последно време поп фолк дивата все повече прилича на първата дама на САЩ. Преди дни хитовата изпълнителка си пусна кадър в социалната мрежа, пише Блиц.

Приличат ли си Емилия и първата дама Мелания Тръмп?!

На нея феновете й откриха поразителна прилика със съпругата на Доналд Тръмп. И не спряха комплиментите под снимката на певицата. Мнозина я поздравяваха, че приликата с Мелания Тръмп наистина е огромна.

Други обаче бяха на коренно противоположното мнение. Според тях бившата на хазартния бос Коко Динев е състарена, затова има такава прилика с третата съпруга на господаря на Белиья дом.

„След това, което преживя, е нормално да не изглежда в топ форма, оставете жената на мира”,защитават я нейните фенове.

Според запознати Емилия продължава все още да е психически нестабилна. Припомняме, че поп фолк дивата отказа участията си заради кошмара, който сполетя нея и гаджето й Жорж Башур. При катастрофа загина синът на приятеля й Фери Башур.

19-годишното момче управляваше мощното возило и на магистрала „Тракия” колата се преобърна. Той пострада най-много като получи черепно-мозъчна травма.

Въпреки бързата намеса на лекарите той успя да излезе от комата, но не можа да преживее тежките наранявания и почина. Мъката по загубата на семейството му е огромна.

Заради това и певицата Емилия все още не може да излезе от тежкото си душевно състояние.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!