fbpx

Изборът ви на обяд в офиса разкрива какъв човек сте

www.expert.bg

Във всеки офис има определени „типажи“ хора, дори когато става дума за обяда на работното място – едни си носят хапване от вкъщи, други винаги залагат на парче пица, а трети обичат да ходят в ресторантите около работа, пише iWoman.bg. Ето какво издава за вас вашият любим „работен“ обяд.

Салата

Любителите на пълните купи със зеленолистни са жадни за знания и са доста честолюбиви. Тяхното усърдие обикновено не остава незабелязано. В работна среда са напълно миролюбиви, избягват конфликтите и правят компромиси. Опитват се да се придържат към здравословно рутина, колкото и да е трудно това начинание в офиса.

Сандвич или нещо друго бързо

Тези хора се отличават със спокойствие и постоянство. Доста са издръжливи на напрежение, което им носи уважението на колегите. На такъв човек може да се доверите за някой труден проект, защото не обича да губи времето и енергията си. Възможно е обаче да не е достатъчно открит и рядко да казва своето истинско мнение.

Супа или друго готвено ястие

Тези хора ценят уюта и искат да го създават и на работното място. Феновете на вкусните гозби често постигат успех, но не винаги им се удава да осъществяват последователно плановете си. В корпоративните отношения не са особено постоянни, защото винаги губят много време, за да намерят „перфектното“ решение на даден казус.

Храна от вкъщи

Тези хора са внимателни, тактични и не особено доверчиви. Бързо изграждат приятелства, но винаги имат едно наум. Процесът на конкуренция не е за тях, тъй като любителите на домашна храна не се стремят към кариера. Тяхната сфера е свързана предимно с творческите способности.

Забравят да обядват

В работата им често ги смятат за самотници, рядко имат възможността да достигнат върховете на професионалната стълбица. Често не преследват собствените си интереси, мислейки повече за благото на колектива.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Участничка в „Ергенът“ се оплака от нездравословни условия

Снимки профил инстаграм Дамите в романтичното шоу „Ергенът“ окапват една по една. Много момичета са вече извън формата и разказват за впечатленията и преживяванията си от престоя вътре. Оказа се, че любовта не е единственото, което ги придружава в ежедневието. Явно храненето не им се е отразило добре. Една от …

Блиц Новини
Синдикатите: Риск от бедност грози над 30% от българите

Кадри Нова ТВ Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30% в България. Голяма част от тях не могат да отопляват жилищата си пълноценно – избират дали да живеят на топло, или да се хранят нормално. Това коментира в новините на Нова ТВ главният икономист на КНСБ …

Блиц Новини
Побутването на Мария в Капките започна да дразни зрителите

Кадри Нова ТВ Големият победител в снощния лайв на „Като две капки вода“ е ясен на всички. Актрисата Елена Атанасова наистина даде всичко от себе си и грабна първото място. Тя имаше доста трудна задача да смени“ пола си, за да се превъплъти в образа на германската хеви метъл легенда …

error: Content is protected !!