fbpx

Иво Христов: Не Борисов, а Цветанов спечели изборите за ГЕРБ

Изборите се печелят от този, който държи мрежите за мобилизацията на вота и който контролира комисиите, а това е Цветан Цветанов. Това отбеляза в предаването „Тази сутрин” по bTV Иво Христов – избран за евродепутат от БСП.

Цветанов има решаващ принос за спечелването на тези избори от ГЕРБ, но не върви да се признае това нещо, коментира Христов. Според него начинът, по който Цветанов е низвергнат, е омерзителен.

От човекът, когото никой не може да накаже, днес той е човекът, за когото говорят високомерно и изхвърлят на бунището на ГЕРБ, каза още Иво Христов. По думите му оставките в ГЕРБ не променят климата в тази партия.

 

„Много анализатори се плъзнаха по тази плоскост и коментираха, че Борисов е взел на ръчно управление изборите и ги е спечелил. Борисов хвърляше ефектно пачки из страната, най-много хвърли в Ямбол, а тъкмо там загуби. Значи не Борисов спечели тези избори”, обясни Иво Христов.

Президентът участва винаги от принципни съобръжения в политическия живот – така Иво Христов отговори на въпроса дали Румен Радев е „работил” за БСП по време на кампанията за евровота.

Когато президента взема позиция срещу корупцията, това е позиция срещу обществен порок, а когато ГЕРБ реагират като опарени, това е, защото са се припознали, каза той.

„Аз очаквах ГЕРБ да се срине напълно, тъй като няма нормално общество, което да толерира корупция, която е доказана, заснета, с всичките асасньори и тераси“, заяви той. Христов подчерта и, че има известни съмнения за изборния резултат и смята, че това не са били честни избори. Според него при тази апатия, която е обхванала обществото ни, дори да бъде доказана намеса, няма да има никаква реакция.

Иво Христов очерта като проблеми в БСП вътрешните борби и част от хората в партията, които не са работили достатъчно за победата на изборите за европарламент.

По думите му голяма част от гражданите не са гласували, заради битовата логика, която се разпространява, че няма смисъл да се изпращат някакви хора там, които да получават високи заплати, без да правят нищо.

Е фа ама Борисов се биеше в гърфите че сам е спечелил изборите. Но се оказа че много пари се раздаваха само и само да е неговата. Но всичко се пише там горв ще падне и то много от високо ние не сме партия на СТАЛИН ЕТО И СТАЛИН СИ ОТИДЕ ЩЕ ЩЕ ИДЕМУ ВРЕМЕТО

Този ли ще коментира ГЕРБ. Когато си спуснат с парашут в една партия няма как да е коментираш,а се опитваш да коментираш друга партия.
Хайде сега господине още сега се готви да си изказваш мнението когато Бп сагуби инобщинските избори. За тогава просто смени името на Цветанов с някое друго. Пак ще имате изявление ,че е имало насилие,натиск,купени гласове и каквотонсе сетите изобщо. Така се приказва когато не смееш да си кажеш истината за загубата.

Ужас! Как можа пак и отново да се случи всичко това на българския народ-обезверен, измъчен, изстрадал, разнебитен, пръснат по света,- колкото и неориентиран и виновен да е, никой народ не заслужава такава безпросветна съдба и неимоверна простотия. Дано има повече хора като Иво Христов, загрижени и отдадени, хора, неподвластни на парите.

Ха-ха-ха, заблудени верующите…

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!