fbpx

Иво Сиромохов: Оплюхте Сиракова и постигнахте това…

Автор: Иво Сиромахов, Фейсбук

Радините вълнения около глупавия статус на малката Сиракова продължават вече трети ден и вършат чудесна работа на правителството, пише lentata.com.

Целокупният фейсбук се юрна да плюе госпожицата и по този начин сбъдна мечтата на Бойко Борисов

„тая тема да се махне от главата му“.

Не защитавам Сиракова и никой не би могъл да я защити.

Написаната глупост си остава написана глупост и Сиракова ще трябва да понесе последствията й.

Но цялата истерия се пренасочи другаде за радост на правителството и ГЕРБ.

Ако не познавах лично пиарките им и не знаех каква безутешна кухота кънти в главите им, бих могъл да предположа, че са го измислили те.

Но не са те.

Техният акъл стига до

Колежке, какво пуснахме днеска на ПИК?“ и „Делян това видял ли го е?„…

Има и друг любопитен детайл, на който си заслужава да обърнем внимание.

Възмутените от тъпотиите на Сиракова „граждани“ са изработили колаж, в който думите на госпожицата са изписани върху нейна снимки по цици.

Излиза, че да имаш големи цици също е непростим грях, който трябва да подсили ефекта на възмущение.

Разбираемо е.

Големите цици винаги са грях според онези, които нямат никакви цици.

А сега нека да обобщим резултатите от тази бурна обществена дискусия:

Бойко Борисов, Валери Симеонов и онзи злощастен тъпак от „Подкрепа“ са невинни и могат от сутрин до вечер безнаказано да бълват идиотизъм, просто защото нямат цици (всъщност имат, но са им малки и увиснали).

Не разбирам оня със сиромашкия мозък,защо защитава някаква комунистическа глезла?

Zastoto tova zenjt.poshlòto, vulgarnoto, zinicnoto. No ste minat godini i togava da gi vidim. Tova e kulturata na mnogo, kojto kato srashno zunami otnese vsicko zenno i gradivno. Mnogo zalko i tragicno. I pak da pomolim Gospod da projvi svojta blagodat nad Balgaria.AMIN!

Силиконовите цици са грях за онези, които си имат същия размер естествени цици! Сиромахов, не можеш да съдиш критикуващите циците реално , понеже ти никога си нямал, а и надявам се, няма да имаш такива.Моите уважения!

Силиконовите цици са грях за онези, които си имат същия размер естествени цици! Сиромахов, не можеш да съдиш критикуващите циците реално , понеже ти никога си нямал, а и надявам се, няма да имаш такива.Моите уважения!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!