fbpx

Иван Георгиев миел чинии и месил хляб в Америка

Като студент заминал на бригада в САЩ и Филаделфия се превърнала в негова доброволна казарма

Екранният партньор на водещата на вечерните новини на Би Ти Ви Лиляна Боянова – Иван Георгиев, е от онези млади българи, които са били в чужбина, но въпреки това предпочитат да се завърнат у нас.

Като студент заминал на бригада в САЩ и Филаделфия се превърнала в негова доброволна казарма. В Америка Георгиев работел в супермаркет, като отговарял за мразовитите складове на магазина.

В продължение на 4 месеца работил от полунощ до четири часа сутринта на температура от 0 до -40 градуса, като пренареждал ледения асортимент от замразени продукти. И тъй като мразовитият апокалипсис му бил недостатъчен, водещият си намерил допълнително работа в другия край на града, писа „Галерия“.

Там поне бил на топло – миел чинии и се научил да меси хляб. На следващата година Иван заминал на бригада в мечтания за него Ню Йорк. На устието на река Хъдсън продавал закуски и напитки.

Има и хора за уважение за разлика от тиквениците.Браво Иване. Българските маики са родили и отгледали много като Иван за, което заслужават благодарности. Българските маики са родили и други, за което не са виновни , че са станали родоостъпници. Историята ще ги осъди. За жалост след доста години.

Голямо разкритие! Всяко лято стотици наши студенти ходят на бригада вСАЩ и се завръщат! Жалко,че не предпочитат да работят тук през ваканциите. И всички знаем защо.

Човек трябва от малък да се научи да избира ,винаги може да се намери нещо по-хубаво ,особено за хубави хора.

Всички са хубави хора най вече ако попитаме майките ни.Браво Иване похвално е че си успял да видиш и робията.Но незная тези готованковци който са пуснали статията на какво се надявахте господа че ще унижите младежа че ще му седнете после на стола игоизма е лошо нещо дами и господа,готованковци

ТОВА СА ТЕЗИ ОТ ВИХРОГОН – ТОЛКОВА ИМ Е МОЗЪЧНАТА ГЪНКА….

Не малко българчета , по татово време работехме от невръстни години селскостопанска работа по цяло лято, за да помогнат на семейството си и да съберат пари и да идат я на летен лагер , я за колело и ли др.нещо.
Лично аз, от 4ти клас всяко лято по 50, 60 дни.

По-голяма тъпня,рядко може да се прочете!Учи,за да не работиш,е все-още девиза на идиотите,които разсипаха държавата,а хора като Иван,биват слагани в категория “глупаци“!Доброволна казарма?!Какво знаете за казармата,бе,посерковци,нещастни писарушки?!?!

Много добре говори от написаното за него .направо ме убихте-спиращи дъха….Ами с честен труд момчето си е работило

Човекът може сймо да се гордее с тови си опит!
Вие трябва дй се с.ялурйте от заглавието!

Браво на него. Вадил си хляба с честен труд. Срамна работа няма.

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Панайотов стигна заветното първо място в Капките

Кадри Нова ТВ Този път на върха в класацията на „Като две капки вода“ се изстреля Панайот Панайотов с имитацията си на Ал Бано и явно успя да грабне зрителите, тъй като благодарение на техния вот се оказа там. Във визитката преди представянето си Панайотов си пожела висока оценка и …

Блиц Новини
Учителка направи огромен гаф в „Стани богат“

Учителката в детска градина Росица Йовчева направи огромен гаф при въпрос за 500 лева в „Стани богат“ и само бързата намеса на водещия й помогна да не привърши участието си в телевизионната игра скоропостижно. Въпросът, който можеше да се окаже препъникамък за Йовчева, беше: „Какво ще получим, ако от числото …

БГ звезди
Мария: Стига майчинство, дала съм си своето, сега ми се живее!

кадри Нова телевизия Певицата Мария се обяви за беладжийката на поп фолка. В интервю в “На кафе” по Нова телевизия тя обясни с това свое качество постоянния интерес на медиите към нея. “24 години съм на сцена, вече съм свикнала, че половината ще ме харесат, другата половина – няма. Има …

error: Content is protected !!