fbpx

Иванчева призовава за създаването на партия – „Непослушните“

Източник: News.bg

Бившият кмет на столичния квартал „Младост“ Десислава Иванчева призовава за създаване на политическа партия с името „Непослушните“. Тя обяви решението в своя Фейсбук профил.

Иванчева описва себе си като химик-технолог и икономист, позната като кмет, избран от гражданите в честни избори. „Спрях презастрояването в квартала, осигурих озеленяване, детски площадки и градинки, разкрих имотни измами за милиони. Приемах всичко това като работа, докато не ме спряха по този незаконен и грозен начин. Сега приемам всичко това като лична кауза“, обяснява тя.

Основна цел на тази партия, Иванчева определя в отстояване на истинските интереси на гражданите, да защитава техните права и свободи и да спаси реалната демокрация.

„Евроизборите показаха, че ние – Непослушните сме в цяла България. Всяко населено място има своите Иванчева и Петрова, търсещи коренна промяна на съществуващата система“, коментира тя.

По думите й, хората от цяла България подкрепят и настояват за обединение около ясни принципи.

Иванчева се позовава на „желанието на всички“, за „икономически растеж на страната ни, устойчив бизнес за предприемачите, достоен живот за гражданите на България, чиста околна и здравословна градска среда“, партия, „която да се бори със статуквото“.

„Гражданско общество от непримирими българи, съхранили своя дух и традиции, отстояващи принципите на реалната демокрация, хора търсещи промяна … готови да се борят за чиста и свята република, такава, за каквато нашите будители мечтаха и за която дадоха живота си“, обяснява бившият кмет.

Припомняме, бившият кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха арестувани публично в центъра на София на 17 април 2018 г. Те бяха задържани с безпрецедентно дълъг арест – над 8 часа на централното софийско кръстовище пред Спортната палата. В колата на кметицата бяха открити 70 000 лева, които тя взела като подкуп според прокуратурата.

Службите бяха критикувани още тогава за нарушаване на човешките права на обвиняемите. На последното заседание по делото срещу тях обвиненият заедно с тях по-предишен кмет на столичния район „Младост“ Петко Дюлгеров се отметна от показанията си, дадени в досъдебна фаза – а именно, че той е бил посредник между Иванчева и бизнесмена Александър Ваклин за рекордно искания подкуп от половин милион евро. Към момента Иванчева и Петрова са под домашен арест.

Десислава Иванчева се яви на изборите за евродепутат и получи подкрепата на 30 310 души, което е 1.55%. Ден след евровота Иванчева заяви, че обмисля да се кандидатира за кмет на София.

Ако наистина се кандидатира ,всеки който разсъждава нормално и е коректен ще гласува за нея!Тя оправда доверието на гражданите те от Младост,тя се доказа,к което значи ,че точния човек за кмет на София!!!

За да гласувам за нея за кмет на София нека първо да мине делото и на последна инстанция,иначе какво ще стане ако след изборите се наложи да влиза в затвора.
За да гласувам за нея нека някой да публикува броя на построените детски градини,градинки,зелени площи и площадки .
Нека да се публикуват незаконните строителни обекти които е спряла ,корупционни схеми и делавери и всичко това което е в плюс от нейното управление.

БЕЗ ДА СЕ ХВАЛЯ С ПРЕСАНТИМАН И ВЯРВАМ.ТОВА ,ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА НИ Е СЛАБА И НЕ ВИНАГИ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, СЪВСЕМ НЕ Я ОНЕВИНЯВА.ПРОСТО НЯКОИ ХОРА БЪРКАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ ПРИСТРАНОСТ С ОЧЕВИДНИ НЕЩА!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!