fbpx

SOS Детски селища България търсят дарители за своите центрове в страната

Ръководството на SOS Детски селища България се обърна црез медиите със сърдечна молба за помощ към децата от техните специализирани центрове. „Днес те повече от когато и да било се нуждаят от подкрепата на компании и състрадателни хора като Вас“, пишат от организацията.

Те изпратиха също и рисунката на Йоли. Тя е едно от момиченцата от SOS център за превенция на изоставяне на деца. Всяка година там получават подкрепа 200 деца като нея, за да останат в собственото си семейство.

Ако получим подкрепа от хора като Вас, децата, на които помагаме могат да бъдат още повече и да имат неща, за които не са и мечтали досега! За рисунката по-долу, например, Йоли е използвала първите цветни боички, които е получила през живота си“, добавят от организацията:


„Да Ви призная, когато се запознахме с Йоли, се стреснахме от сериозния й поглед. Тя беше толкова мъничка, а вече беше изтърпяла толкова много лишения… Очите ѝ светнаха, когато ѝ подарихме комплекта с боички. А педагогът ни Лили и социалният работник Зори бяха първите критици на творчеството ѝ“, разказаха от SOS Детски селища България .

Вие можете да помогнете на други такива деца в нужда!

Дарителите имат право на данъчно облекчение – попълнете формуляра тук, за да заявите удостоверение за Вашето дарение.

Ако предпочитате да направите дарение по банков път, можете да използвате някоя от банковите сметки по-долу:

Райфайзенбанк България
в лева: BG76RZBB91551060353913

Банка ДСК
в лева: BG37STSA93000020393383

Вашето дарение ще ни помогне да наберем средства за осигуряване на специалисти за експертна работа с децата – педагози, психолози и терапевти, както и повече уроци и материали, с които те да развиват талантите си. Затова, моля, отделете каквато сума можетеза да подобрим живота на тези прекрасни деца.

В момента SOS Детски селища България се грижи за над 500 деца и младежи:

  • Децата, които са в риск да загубят грижата на своите семейства и които подкрепяме чрез SOS центровете ни за обществена подкрепа в София, Перник, Велико Търново и Габрово (Йоли е едно от тези деца).
  • Децата в нашите SOS приемни семейства, интегрирани в София, Перник и детското селище в Трявна
  • Младежите от SOS младежките ни домове в София и Велико Търново и младежите, които подкрепяме чрез Програмата ни „Начало на самостоятелен живот“

В края на първия учебен срок ще организацията обеща да разкаже за всичко, което ще се случи с Вашата помощ в този период.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

error: Content is protected !!