fbpx

За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си, ако не искате проблеми!

Много от вещите са енергийно свързани с дома ни и хората, които живеят с нас

Всички знаем, че е добре от време на време да разчистваме дома си от ненужни вещи и боклуци. Има обаче неща, които е по-добре да не изхвърляме, тъй като можем да си навлечем големи проблеми! 

Много вещи са енергийно свързани с дома ни и хората, които живеят с нас. Част от предметите помагат за създаването на благоприятна енергия в жилището, пише jenata.blitz.bg. Съществуват и такива, които не привличат късмета, но ако ги изхвърлите, може да ви се случи нещо много лошо!

Коса и нокти 

Косата и ноктите не трябва да се изхвърлят просто така, защото ако попаднат в ръцете на недоброжелатели, те могат да ви направят магия, с която да откраднат късмета, здравето ви или нещо друго.

Разбира се, че няма как да пазите вечно тези неща в дома си, не е и нужно. Просто трябва да се постараете да се освободите от тях така, че никой да не може да ги намери, например да ги опаковате много внимателно в хартия или да ги смелите старателно.

Часовници

Часовникът е време, а да пръскате времето е забранено! Той се смята за магически предмет, който се свързва с човека и мястото, в което той живее. Часовникът поглъщат всичко добро, както и най-лошото. Точно поради тази причина не е добре да се дава на друг човек.

Смята се, че когато изхвърляте часовник, нарушавате връзката с най-близките си хора. Това може да доведе до разваляне на отношенията и сериозни скандали. Най-добре е да ремонтирате стария си часовник. Да се избавите от него е препоръчително, само когато вече не става за нищо!

Хляб

В много култури хлябът е смятан за свещена храна. Той символизира богатството и семейното щастие. Хлябът не трябва да се хвърля в боклука. Ако вече не става за ядене, можете да го надробите и да го дадете на птиците. Споделяйте хляба си, не го изхвърляйте!

Експертите като цяло не препоръчват да изхвърляте храна. Същото важи и за солта. Не се изкушавайте да я давате на заем. Ако нарушите това правило, можете да навлечете проблеми както на себе си, така и на цялото си семейство!

Портмоне

Портфейлът е място за съхранение на пари, което го прави финансов талисман. Той може да е износен и неизползваем, но това не означава, че трябва незабавно да го изпратите в кошчето. Вземете си нов портфейл и носете парите си в него, но заедно с него опитайте да носите няколко дни със себе си и стария, а след това го оставете за една седмица в дома си. Така новото ви портмоне ще може да „свикне“ с вас, а старото – да прекъсне тази връзка по най-безболезнения начин.

Когато спрете да ползвате старото, докато продължавате да го носите заедно с новото, нека в него да има една банкнота. А когато окончателно се разделите с него, преместете банкнотата в новото.

Снимки

Можете да хвърляте снимки на които са хора, които не са ви роднини и нямат никаква връзка със семейството ви. Ако на фотографията е някой много скъп за вас човек, най-добре е да си я запазите за спомен. Дори вече да не комуникирате с него, връзката между вас няма да се прекъсне.

Смело можете да изхвърлите снимка, на която е някой от враговете ви. В живота често с течение на времето хора, които са били наши приятели, се превръщат в най-големите ни и заклети врагове, с които се налага да живеем. Снимките на тези хора трябва да се изхвърлят. Ако и вие присъствате на снимката, в никакъв случай не трябва да я унищожавате, независимо кой стои до вас. Това води до сериозни последствия.

Ако случайно вече сте изхвърлили някое от изброените неща, не трябва да изпадате в паника! Можете да се възползвате от специалните ритуали за привличане на късмет. Дори и във Фън Шуй има няколко начина за привличане на късмет, които ще ви помогнат да неутрализирате негативните последици от необмисления акт. Успех!

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!