fbpx

За какви полезни неща служат старите вестниците в колата

auto.blitz.bg

В багажника на колата шофьорът вози какво ли не. Има масло, антифриз,течност за чистачки, инструменти, задължителните комплекти при катастрофа и какво ли не още.

Но почти никой няма, а и не знае , че трябва да има вестници в колата. Да, обикновен вестник, който може да свърши много добра и полезна работа на шофьора.

 

Естествено тези неща нямат нищо общо с четенето и затова става дума за използването на стари вестници. Нека да узнаем защо в колата задължително трябва да има вестник, а още по-добре, ако са няколко.

В България доста често, особено през по-хладните месеци, възникват периоди с киша по пътищата. Може, разбира се да купите скъпи, попиващи килимчета, но същата работа ще свършат и обикновените вестници. Взимате няколко безплатни вестника или брошури от супермаркета, използвате ги като килимчета под краката и после ги изхвърляте. Удобно!

 

Вестниците просто са незаменими при пътуване. С тях е изключително удобно да се опаковат крехки предмети. Ако внезапно се наложи да превозвате крехки предмети, вестниците ще ви дойдат дюшеш.

С вестници е удобно и да се изтриват стъклата н автомобила, ако нямате под ръка парцал или салфетки. Избърсваш и изхвърляш, но не през прозореца, има ли нещо по-просто от това?

 

Върху вестника може и да се запише нещо, ако в колата няма лист бяла хартия. Например: налага ви се да оставите номера на телефона на предното стъкло. Нямате никакъв лист хартия, но имате стари вестници. В този случай може да напишете телефона си върху него, но с по едри и удебелени цифри./auto.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!