fbpx

За жената: Единствената жена, която не изостави Слави Трифонов

Слави Трифонов може да е сред най-успешните шоумени и продуценти в България, но на любовния фронт всеки път търпи загуби. Все пак в живота на Дългия има една жена, която не е негова роднина и никога не го е изоставяла, пише www.zajenata.bg.

Нейното име е Диана Младенова и се води продуцент на „Шоуто на Слави“.

Тя е редом до Трифонов още от самото начало на предаването и всичко, свързано с работата, минава през нея. Диана отговаря и проверява лично всеки детайл от случващото се пред и зад камерата.

Бивши кадри на Дългия са категорични, че Младенова играе също толкова важна и незаменима роля в живота на Слави, колкото и Евгени Димитров – Маестрото. Диана се води акционер в „Седем-осми“, участва на общи събрания и има право да взима важни бизнес решения, пише таблоидът „Галерия“. Причината Трифонов да ѝ гласува такова голямо доверие е огромната вярност, която тя демонстрира към него през годините.

Младенова е с пет години по-млада от Дългия и е родом от Етрополе. Въпреки че не блести с визия, го впечатлила с острия си ум и бизнес нюх и бързо се превръща в дясната ръка на учиндолеца. Според мълвата Младенова е строга и деспотична дама, за която дисциплината е на първо място. Още по времето, когато Росен Петров беше част от антуража на Слави, Диана вече разполагала с пълна власт.

Бившият другар на Бареков издава, че Младенова налагала солени глоби и за най-дребните провинения, наравно с Трифонов, без да ѝ мигне окото. Друг бивш съратник на Дългия – Любен Дилов – син, също потвърждава голямата роля, която дамата от Етрополе играе в шоуто. Журналистът и писател я нарича „сив кардинал“, защото именно тя седи зад много от решенията, които Слави взима за тв бизнеса.

Смята се, че Диана бил първият човек, с когото Трифонов обсъдил въпроса за края на шоуто, а съгласието ѝ категорично го убедило, че това е правилното решение.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!