fbpx

За една зодия се отварят големи финансови възможности днес

lamqta.com

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец

Днес обръщайте внимание на тънкостите в поведението на своя любим човек. Те ще Ви разкажат много неща, и то – съвсем различни от това, което ще Ви се казва в прав текст. Затова днес може да стигнете до потресаващи изводи от поведението на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци
Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да направите това скоро ще изчезне. Сами разбирате , до какво може да доведе това във Вашите отношения. Така че, ако искат нещо от Вас , то меко , но решително кажете „не”.

Рак
Днес трудно може да накарате вътрешния си двигател да заработи на пълна мощност. Ако планираните з а днес събития съвсем не Ви вдъхновяват, проявете инициатива и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо неочаквано. Удивете приятелите си с обедна визита, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден блести с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в действие и превърнете този ден в такъв, какъвто искате да го видите.

Лъв
Ще имате успех във всички неща, свързани с решаването на домашните проблеми, с бизнеса и със застраховането на имуществото. В този момент се повишава вероятността за безпрепятствено получаване на кредити за крупни суми или изплащане на компенсации за повредено жилище. Ако искате обкръжаващите да обърнат внимание лично на Вас, да се възхищават от вреодните Ви таланти по-често и да Ви имат доверие, не губете връзка с родителите и семейството , а също и с националните традиции.

Дева
Вашите специфични таланти в дадения момент Ви издигат до ранг Звезда, затова се подгответе да се наслаждавате на слава. Едни от Вашите козове е способността Ви моментално да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте блясък към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на успех, доколкото е изпълнено с радост и топлота. Плановете Ви се реализират, независимо от зависта на светските лъвове.

Везни
Току-що сте си набелязали нова цел, и вече имате сили да го реализирате! Така че продължавайте да работите за това, дори и плановете Ви за днешния ден да бъдат нарушени. Ще постигнете потресаващи успехи и удовлетворението, което ще почувствате при това ще Ви даде сили, за да продължавате в този дух и за напред. Благодарение на прилива на положителна енергия, у Вас ще възникнат много нови идеи, което ще Ви даде възможност да насочите събитията в необходимата насока. Така че инате достатъчно основание за радост!

Скорпион
Днес ще Ви бъде доста трудно да съгласувате плановете си за близко бъдеще с плановете на своя любим човек. По някаква причина компромис няма да бъде възможно да се намери. Навярно тази дейност е по-добре да отложите за по-добро време.

Стрелец
През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя любим човек, така и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкова непредсказуемо, а мотивите – така неясни, че близките Ви хора ще се губят в догадки и съмнения. И съвсем не е задължително, да могат да стигнат до верен извод.

Козирог
Днес на Вашия любим човек ще се прииска, да направи на Вашето семейство някакъв малък, но много важен подарък, който ще Ви сгрее и ще направи по-радостен Вашия ден, в буквален и преносен смисъл. Най-важното е, да няма какво да му попречи в реализацията на тези планове.

Водолей
Денят е свързан с много значителни разходи. Помнете, че икономията трябва да бъде разумна, а не прекомерна, защото иначе ще се наложи да плащате два пъти. Не се опитвайте да блеснете с организаторски способности. Днес няма кой да отцени това. Отношенията с роднините не се подреждат много благоприятно. В най-неподходящия момент ще напомнят за себе си натрупалите се противоречия. Вие сте избухливи и раздразнителни, но бързо успявате да се стегнете, а обкръжаващите Ви не могат толкова лесно да се успокоят.

Риби
Благоприятен ден за търсене на съюзници и помощници, за водене на преговори и за подписване на договори за сътрудничество. Много сте предвидливи и затова правите разумни и реални планове, които няма да е трудно да реализирате в живота. Много хубав ден за преговори с влиятелни хора, потенциални инвеститори и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте успели да се затъжите. Ще Ви зарадва съобщение, получено от друго населено място. Възможно е кратко но приятно пътуване.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Жокери провалиха играчи в „Стани богат“

Кадри: бТВ Двама участници в „Стани богат“ тази вечер нямаха късмет с жокерите си и след като те не успяха да им помогнат, си тръгнаха със скромните суми от по 500 лева. Първи в Стола на богатството седна бившият национал по водна топка Петър Ценов от Варна, който игра уверено …

Блиц Новини
Георги Христов: Българските телевизии не обичат да купуват изкуство

Кадри БНТ Дълбоко откровен в интервютата си е Георги Христов, затова и няма много такива по нашите телевизии. Рядко журналист ще се опита да направи такова и последното е пред Георги Любенов по БНТ. Нищо в моята кариера не е дошло даром, нищо не съм получил наготово, за всичко съм …

Блиц Новини
Съдбата на Милена от „Ергенът“ развълнува мнозина

Кадри БТВ Може би най-харесваната дама от всички участнички в този сезон на „Ергенът“ Милена, разказа откровено за преживяванията си по време на престоя в имението на любовта. Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване. Това, което ти се случи тук е голям трамплин. Намери начин да потърсиш …

error: Content is protected !!