fbpx

Затишие пред буря! Слънце във вторник, четвъртък идва с 36 градуса и мощни порои!

През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Във вторник ще е предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността и главно в планинските райони от западната половина на страната ще превали и прегърми, информира Дарик.

Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от южната четвърт. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още малко ще се понижи, пише Блиц. Максималните температури ще са предимно между 30 и 35 градуса.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд на места в масивите от Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 23 градуса, на 2000 м – около 17 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури по крайбрежието ще са от 23 до 26 градуса. Температурата на морската вода е 23-25 градуса, вълнението на морето ще е предимно 2 бала.

В сряда и четвъртък валежите отново ще се увеличат като обхват и интензивност – отначало в Западна, а през втория ден и в Централна България. Ще има условия за краткотрайни и интензивни валежи, придружени с гръмотевични бури, възможни са и градушки.

В четвъртък най-голяма е вероятността за значителни валежи в северозападната част от страната.Температурите в сряда ще са високи – между 31 и 36 градуса, в четвъртък ще се понижат, но все пак ще се задържат по-високи от обичайните – максималните стойности ще са между 28-33 градуса.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!