fbpx

Заслужава си да се прочете (и непременно до края!): Калин Терзийски публикува нов провокативен разказ във Фейсбук

В САУДИТСКА

В Саудитска Арабия, гледам, арестували не`къв пич. Защо? Ми една мадама, нек`ва такава, забрадена, нали се сеш`те, ислямиска, му подава картоф в устата. Закусват си хората нек`ви и си направили клипче с айфоните и го пуснАли във фейса и так – преебавка. Веднага ченгетата скапани долетели и ги закопчали. Нек`во такова. Много яко, викам си, седиш си, пиеш си не`къв преебан арабски фреш от пясък ебати, мачкаш нек`ви картофки, правиш си селфита и си цъкаш във фейса и шибаните ченгета идват и те закопчават. Нек`ва мноо шантава страна, брат, трева да е тая Саудитска Арабия!
Като прочетох това в нета и седим и си викам: Абе при нас май не е така, а брат, нема такива работи, просто забрави. Аз примерно съм качвАл нек`ви невъобразими простотии във фейса, па не са ме закопчавали, брат. Преди половин година пуснАх във фейса клипче как ям от корема на една много яка п..чка (не го пиша целото, брат, щото може да ме таковат яко за език на омразата, разби`ш ли.) много силно, брат, ям шкембе, бехме се напили копеле и на Созопол по осем менти със спрайт разбииш ли, и редбул, аз съм направо вцепенен, брат, и ям шкембе от корема на п-чката, нема да казвам коя е щото е сестра на оня Тони, скапаняка, дето слуша само черна музика. Само дето не я излизах, брат, смех ти казвам, получих сто и трийсе и нещо лайка, коментари, брат, нек`ви такива много яки, много смешни, имаше и нек`ви такива морални, имаше и от непознати, голем купон.
И си мислим брат, че ние поне в това отношение сме много по-добре от шибаняците в тия джигитайски страни, дето е пълно с ислямисти, брат, там нема мигранти, там сичко живо е мигранти, там, брат и Динко нема да свърши работа и един батальон Динковци нема да свършат работа. Разправят, че сме били на сто и ебем ли кое место там по свобода на словото! Ебати пустиняите, брат, нек`ви пълни шитове са тия неща, аз мислим, че сме си много свободни със словото, щото нали във вейса си е нек`ъв вид слово и аз мога във всеки момент да си напиша к`во ми падне.
Веднъж брат примерно попаднах на нек`ва статия от един писател. В смисъл нек`ъв си публикувал във фейса шибаната статия. Тоя известен нек`ъв се бара и аз написАх коментар: Абе тъпанар жалък неизвестен, къде си тръгнал ти да пишеш бе! И той ми отговаря на вие. Щех да умрем от смех, просто сме се смели три часа с брачеда Йовчо, когато му го показах. Тоя ми пише на вие и ми казва да не съм правел така, щото било неетично ебати. Нек`ъв извънземен, разбииш ли, скапаняк, тъп мозък щото въобще не вдява, че аз се ебавам с него най-откровено, брат. Бях решил и да го докладвам за език на омразата, е така – да го избъзикам, да се усети малко да намали газта с това вие, щото е нек`во много тъпо, брат.
А в Саудитска Арабия не можеш и един картоф да подадеш в устата, мене колко ме е хранила мойта и сме си правили клипче как ми…еха, сетИх се нещо, брат, ше направа сега един клип, на него майта п-чка, тая Ваня дето е от Люлин и е много яка, се едно е силиконена ама не е и в устата нема нищо обаче е такава и тя нацупена като чалгарка, брат, и това де, ше я накарам, брат, да ме храни с такова…с кебапчета, брат, или с нещо още по-яко балканско, нек`ва сръбска скара…с македонска наденица, брат, и ше си тури едно фередже, с нек,ва чалма там, а надолу само по прашки, брат, щото нали разбираш, нек,ъв контраст да има, и ше си направиме клипче как ме храни с баница брат и ми дава примерно шкембе (ама това сме го правили) и аз ям и ше го пусна във фейса. И ше чакам да ме закопчаят ченгетата, брат. Ама сега като го написАх и ми се струва много тъпо, брат, щото се сещам, че при нас примерно вчера разбиха един банкомат, нек`ъв на незнам-си-коя банка и го ограбили нек`ви, обаче брат ченгетата не дошли. Е, дошли естествено, щото за банкомати идват, ама примерно като ограбИха на Йовчо апартамента, на майка му и баща му нек`во и просто ченгетата забрави, никви не дойдоха. Викат – що ни занимават с глупости. Йовчо се побъркА, вика им ше се обада на…и зацепи, че нема на кого да се обади…и мисли половин секунда, брат, и се сети – вика – ше се обада на Господарите. Господари на ефира, брат, сеш`се, и аз тво му викам – обаждай се на Господарите, щото при нас като те оберат да се обадиш на полицията е нек`во се едно да се обадиш на баба си на село, брат. Пълен абсурд. Ченгелите, брат, се изсмели на Йовчо, викат му разкарай се с тия Господари, обаче явно са се гипсирали, щото пратиха след това нек`ъв патрул да направи оглед там на апартамента, обаче естествено – нищо.
А виждаш ли, в Саудитска Арабия ги прибират за ядене на картофи. Щото там жена и мъж нек`ви не требвало да седат в една стая или нек`ви такива шибани закони, просто не знам как се оправат тия, как ли прават деца въобще не мога да светна. При нас жена може да ти такова таковата както казва баща ми, ако нещо и направиш намек, в смисъл нек`ъв намек за секс – и те съди за сексуален тормоз и гориш централно, брат. Жените имат права, ама това е в офисите. Аз на моята съм и казАл, като се ожениме – ше те бия, още си малка, ама като се ожениме – стегай си дупарата, щото много бой ше яде. Щото съм нервен и много мразим нек`ви жени да ми се прават на сек`ви. Просто и отнасям главата нек`во. С винкела по кофата, както казва Слави в шоуто когато се ебава с перничаните, много е смешен брат.
И това си мислих неска брат, много съм учуден от тия от Саудитска Арабия, те иначе на некое световно ама не помна на кое показаха много качествен футбол, нек`ви такива, ама явно са мноо зле в некои отношения. И си давам сметка, че ние, дето мога аз да си утрепам жената и да го пусна във фейса и ще получа петстотин лайка – ние сме си супер нек`ви и въобще не требва да се оплакваме от нашата си родина, ебати. Аз колкото повече остарявам, вече съм на двайсе и нема да казвам колко, ставам нек`во такова много яко патриот. В смисъл че нема да ме видите да емигрирам в Саудитска Арабия. Тука, щото тука си ни е родно нек`во и тука мога да ям и шкембе от корема на мойта п-чка и да и шибна един като ме такова разбийш ли и пак да си е сичко окей. Това исках да ти сподела, брат. Ако има нещо пиши на лични.

Калин Т. за Офнюз

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!