fbpx

Започна нов период и Съдбата е подготвила по нещо за всяка зодия… (седмичен хороскоп)

източник:  Монитор

Седмичен хороскоп за 14-20 септември

Какво ви очаква през седмицата…

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден интересите на групата надделяват над личните интереси. Не е добре за работа в екип. В следващите два дни ви очакват професионални и лични неудобства. Не прекалявайте със задачите у дома и на работното място. На 17-и може много да спечелите и то от две места, но на 18-и ще връщате дългове на внимание и ще ви притискат с искания. Новите инициативи стартирайте на 19-20-и.

Телец 21 април- 20 май

Периодът започва с агресия както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. Пълнолунието превъзбужда. Ще се казват неща, които е по-добре да си спестим. Но в следващите дни ще се постигне баланс в отношенията и неделимото ще се раздели. Насрочете важните си срещи, разговори и пътувания за 19-20-и, когато ще подпишете изгодни договори и ще завладеете важна позиция.

Близнаци 21 май-21 юни

14-и ще бъде един от най-тежките ви дни за месеца. В следващите дни изплувате от кризата, но бавно и без прибързани и необмислени реакции. Меркурий и Венера вече ви гледат в хармоничен аспект от Везни. Ситуацията се балансира. На 17-и намирате точните думи и верния подход, уреждате, пари и привилегии. На 18-и поставяте на мястото подчинените, но шефовете ви размахват пръст.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще доминират в съботния ден, но напрежението в отношенията ще се усеща. Предстоят три трудни дни, в които трябва да взимате важни решения. 15-16-и са най-добрите дни в този месец за сключване на брак по любов. От 19-и отговорностите ви в семеен и професионален план ще нарастват. Сатурн ще тръгне директно в знака на Козирога. Ще срещате засилена опозиция.

Лъв 22 юли – 22 август

На 14-и стойте встрани от светския шум и бъдете сред свои. В следващите три дни ще доминирате и ще налагате директно мнения, желания и амбиции. Но вечерта на 17-и изпускате юздите и на 18-и позволявате намеси, за които ще платите висока цена. Не сключвайте нови договори, проверявайте по различни канали всяка информиция. 19-и изисква разплащане, но на 20-и вие сте на ход.

Дева 23 август – 22 септември

Ако запазите самообладание и не позволите в съботния ден да ви провокират и навлизат в личното пространство ще си спестите много главоболия. В следващите два дни тече усилена подготовка за важните инициативи и действия на 17-и 19-20-и. Това ще бъдат три дни на придобивки, късмет и победи. На 18-и печелят хитреците и тези, които управляват мрежата и връзките ни в нея.

Везни 23 септември – 22 октомври

Първите три дни на периода може да се окажат проблемни и рискови, особено ако водите противопоставяща и конфликтна политика. Меркурий и Венера навлизат във вашия знак и ви дават нужното дар слово да се разберете по въпросите, които не търпят отлагане. 17-и ще донесе придобивки и пари, а на 19-20-и ще се случват събития отварящи вратите към успеха.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

14-и се очертава доминантен ден за вас, но с агресията да се внимава. В следващите два дни ще постигате максимума в отношенията ще печелите предимства и ще получавате с лекота това, към което се стремите и го желаете. Но от 17-и вечерта навлизате в рисков период. 18-и може да се окаже най-проблемният ви ден за периода. На 19-и чупите окови и на 20-и вече правите силен ход.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се рискова събота, особено за родените в третата декада. Не рискувайте излишно, насочете срещи, пътувания и важни разговори за следващите три дни, в които ще имате протекции и предимства. 17-и ви носи и материални придобивки, но на 18-и бързо ще стопите спечеленото. Не рискувайте в този ден, независимо привидно изгодните предложения. 19-20 са дни на лични рекорди.

Козирог 22 декември – 20 януари

В първите три дни на периода ще играете нестинарско хоро върху жаравата на свои и чужди амбиции. В нищо да не се прекалява. Възможни са и здравословни проблеми, вероятно със зъбите. Ще се спречкате и с тези, на които имате зъб. От 17-и Луната ще ви гледа в перфектен аспект от Телеца, а Сатурн ще тръгне директно във вашия знак и нещата ще се променят в изгодна за вас посока.

Водолей 21 януари – 19 февруари

През уикенда намерете приятно място далече от хорския шум и си спестете проблемите. 16-17-и ще ви донесат успехи и покани, които ще обезпечават дейноста ви в бъдеще, но на 18-19-и ще тече обсебваща и ограбваща силите ви програма. Насочете амбициозинте си начинания за 20-и, когато всичко предприето ще ви носи късмет, ще сложи начало на успешни връзки и дейности.

Риби 20 февруари – 20 март

Периодът започва с неприятности и интриги, които ще се тушират в неделния ден, но горчивината ще остане. 16-и ще ви предложи повече екстри и възможности за професионална изява. Не споделяйте нищо преди да си подпишете договорите. На 17-18-и конкуренцията е убийствена, не се правят отсъпки. На 19-и ще постигнете победи, а в петък ще се обвържете неравностойно.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!