fbpx

Журналистът от „Биволъ“ Димитър Стоянов към институциите: Проблемите ви едва започват

Остър коментар към „големите телевизии“, но също и към институциите написа във Фейсбук разследващият журналист Димитър Стоянов. Той от една страна е недоволен, че колегите му от екрана не са проследили докрай разследванията на „Биволъ“, а от друга, че четири години не са направили нищо след журналистическите разкрития. Ето точните му думи по темата:

„Виждам пълно незачитане на нашите усилия от големите телевизии. Като развяват истории, които сме снимали и писали 2015-2016 г. поне да споменат къде са ги прочели. Не искам признание или оценка (поне от тях), а просто да уважават нашите права и да цитират.
Потресаващо е колко нагъл и безочлив е Порожанов. Колеги от сутрешните блокове, изглеждате глупаво, когато човек за когото можем да направим обосновано предположение, че е адски корумпиран, ви прави на „канарчета“!
Потресаващо е как институциите 4 години се правиха, че разследванията на Биволъ ги няма, докато последствията под формата на санкции не застигнаха, като дървен чук по проведените от корупция глави. Колко къщи за гости ще конфискувате, за да компенсирате санкцията от 13 милиона? Колко евтини апартаменти? КОНПИ ли ще разследва, че не ми е ясно?
Проблемите ви едва започват…“

 

ГОЛЕМИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ НЕ СМЕЯТ ДА РАЗСЛЕДВАТ КОРУПЦИОННИ ТЕ ПРАКТИКИ НА БОЙКО И ПАТНЙОРИТЕ МУ ЗАЩОТО СА ЗАВИСИМИ ОТ ТЯХ И ПРОВЕЖДАТ ПРО РУСКА ПРОПАГАНДА А КЪДЕТО Е РУСИЯ ТАМ ИМА КОРУПЦИЯ И ПРОСТОТИЯ.

Голям анализатор! Глупости!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Жокери провалиха играчи в „Стани богат“

Кадри: бТВ Двама участници в „Стани богат“ тази вечер нямаха късмет с жокерите си и след като те не успяха да им помогнат, си тръгнаха със скромните суми от по 500 лева. Първи в Стола на богатството седна бившият национал по водна топка Петър Ценов от Варна, който игра уверено …

Блиц Новини
Георги Христов: Българските телевизии не обичат да купуват изкуство

Кадри БНТ Дълбоко откровен в интервютата си е Георги Христов, затова и няма много такива по нашите телевизии. Рядко журналист ще се опита да направи такова и последното е пред Георги Любенов по БНТ. Нищо в моята кариера не е дошло даром, нищо не съм получил наготово, за всичко съм …

Блиц Новини
Съдбата на Милена от „Ергенът“ развълнува мнозина

Кадри БТВ Може би най-харесваната дама от всички участнички в този сезон на „Ергенът“ Милена, разказа откровено за преживяванията си по време на престоя в имението на любовта. Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване. Това, което ти се случи тук е голям трамплин. Намери начин да потърсиш …

error: Content is protected !!