fbpx

Жената на Шумахер успокои феновете, че мъжът й е в добри ръце и получава най-доброто лечение

Съпругата на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер – Корина успокои феновете му, които ежедневно търсят информация за здравословното състояние на легендата.
Корина увери, пред британското списание She, че Шумахер е в добри ръце и получава възможно най-доброто лечение, пише Блиц.
„Това мога да кажа по темата. Разбирам интереса към това, но моля, да разберете и мен. Аз и всички членове на семейството се съобразяваме с молбите на Михаел. Той поиска да не се говори за здравето му“, обясни Корина.

Припомняме, че легендата на Формула 1 получи сериозни наранявания на главата при ски спускане в края на 2013 година и все още не може да се възстанови от пораженията. През последните 3 години информацията за здравето му е все по-оскъдна, като от време на време се появяват слухове за това, че може да говори или движи отделни части от тялото си.

ДАНО Господ да помогне на Шумахер да оздравее .Гледал съм го на живо няколко пъти на пистата Хокенхайм където живеех . Много добър човек и велик пилот .

Изключителен пилот и човек

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!