fbpx

Ето коя е жената, предала над 400 бона на ало измамници

Софиянка на име Жасмин е предала над 400 000 лева на ало измамници. Репортер на ПИК TV е пред дома на жената, ужилена с крупната сума.
Жената е главен акционер на крупен холдинг в България. Дала е парите на няколко пъти, като ги е оставила на две места до кофите за боклук в кашони – един път 3000 лв., друг път друга сума, следваща сума 210 хил. лв., която е изтеглила от банка, което повдига въпроса как можеш да изтеглиш такава сума наведнъж. Парите са били в левове, в евро и в злато.

Това е най-голямата телефонна измама до момента в България.
Измамената живее в София и е на 65 години, научи още ПИК.
Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че тя е поставила своеобразен рекорд с измамата, в която е била въвлечена.
Както ПИК съобщи, тя изтеглила парите последователно от две банки, а като отишла в трета, за да вземе още 180 000 лева, служителите се усъмнили и подали сигнал в полицията.

Шеметната телефонна измама се разиграла във вторник в центъра на София, потвърждават от МВР. В момента тече разследване, но все още няма задържани за рекордната измама.
Във фаталният вторник телефонът й звъннал и мъж с непознат глас я помолил за съдействие на полицията за залавяне на ало-бандити. Измамниците действали по позната схема за помощ на МВР.
За да убедят старицата в думите си, престъпниците не са имали нужда от много време.

Те била убедена, че операцията е секретна, след което жената си взела чантата и тръгнала към банката.
От два клона успяла да изтегли 420 000 лева, които предала на муле. Тъй като се изпуснала, че има още пари в трета банка, мошениците я оплели в мрежите си. Щом Жасмин се наредила на гишето, поискала 180 000 лева, служителката се усъмнила и като не получила адекватно обяснение за какво са й парите, подала сигнал в полицията. Така било предотвратено даването на още пари.
Когато Жасмин разбрала, че е измамена, изпаднала в шок. Не можела да повярва, че е влязла в схемата на ало-мафията.

Съседи на жертвата споделят, че тя дълго години работела в голяма застрахователна компания и спестявала пари. Била изключително интелигентна и възпитана. Целият квартал се чуди как са успели да я измамят и то с рекордна сума. Съседи допълват, че кооперацията, в която живее Жасмин, е нейна собственост.
От МВР отново призоваха хората да не се доверяват на непознати и да дават пари, особено след искане по телефона.

Откъдето дошли немъчените паала на беднякм отишли леко имеко…хаха…ама сигурно и стотинки не е д

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!