fbpx

Ето какво те чака през февруари (Хороскоп)

Ето го и месечния хороскоп за втория месец от годината. Първият вече почти отмина и сега Малък Сечко е наред.

Зодиите, които ще се радват на успехи и щастливи студени дни на февруари са 4. Успехите ще започнат буквално да валят един след друг и просто няма да има спирка! Щастието е съвсемблиза за няколко зодии, които обаче ще трябва да са активни и да не проспиват възможностите, които минават пред тях.

Месечен хороскоп за февруари Овен

Въпреки, че февруари е забързан период за Овен, не трябва да забравяте за хората, които са близо до вас и също за себе си. Не оставяйте стреса да влияе на здравето и почивката ви. Ще презаредите енергия за следващия работен ден. Вашата половинка със сигурност ще оцени вниманието ви, защото го заслужава.

В работата може да бъдете звезди. Хората около вас ще ви предложат помощ. Насърчаваме ви да приемете тази помощ, да оцените тези жестове и естествено да върнете услугата. Никой не харесва егоистите. През февруари представителите на зодия Овен ще прегледат и ще преценят кои са приоритетите им. Очаква ги и развитие в личностен план.

Може би сте търсили вниманието на шефа си прекалено дълго, но най-накрая ще разберете, че не си заслужава.

Посетете роднините си, ще разберете какво се случва и ще си бъбрите цяла вечер.

 

Месечен хороскоп за февруари  Телец

Със сигурност няма да ви липсва мотивация през февруари, така че след като преодолеете предишните проблеми, можете да скочите отново в темпото на работата. Обаче поне част от времето ви трябва да бъде посветено на семейството и приятелите. Вашето отсъствие може да бъде разтълкувано погрешно от хората около вас. Погрижете се и за здравето си.

Във връзките, същото отношение ще се отрази добре. По-добре спазвайте дистанция. Емоциите може да замъглят трезвото ви мислене. Месец февруари няма да бъде благоприятен в личен план. Изглежда, че спокойствието, което Телците бяха намерили през изминалата година, започва да изчезва.

Не бързайте и не се тревожете за цената, когато пазарувате. Пригответе си вкусна вечеря. Заслужавате я.

Няма прекалено предпазване, така че не се страхувайте от профилактичен преглед и не го отлагайте.

 

Месечен хороскоп за февруари Близнаци

Въпреки силното желанието да се борите за собствените си вярвания през февруари, всеки представител на зодия Близнаци трябва да знае, че през този период е по-добре да отстъпи. Ако погледнете реалистично на света, ще видите какво си заслужава и какво не. Някои неща отнемат време. Най-вече трябва да обърнете внимание на половинката си и приятелите си.

През февруари е подходящо да планирате за бъдещето. Близнаците няма да пропуснат нищо важно в работата сега, затова е подходящо да следват мечтите си в този момент. Поглезете се с нещо, което сте жадували отдавна или отидете на зимна ваканция. Изживейте периода максимално. Другата част от годината ще бъде натоварена и няма да имате време за подобни дейности.

Вземете си почивен ден и си направете пътешествие – със семейството, с половинката или приятелите. Просто не стойте вкъщи през цялото време.

Ако искате да свалите килограми трябва първо да намалите алкохола.

 

Месечен хороскоп за февруари Рак 

Февруари ще бъде придружен от силното влияние на Венера. Това означава, че представителите на зодия Рак ще се разбират с лекота с други хора. Особено необвързаните представители могат да се възползват максимално от това, защото общуването с противоположния пол ще бъде по-лесно за тях. Хороскопът обещава много любов и романтика и за тези, които са в дългосрочни връзки.

Ще получите похвали за разрешаване на няколко спора и конфликта. Най-накрая ще имате възможността да се възползвате от уменията, които сте придобили през годините. Ще можете да удовлетворите желанията и на двете страни след предложение на подходящ компромис. От друга страна, представителите на зодия Рак няма да се справят много добре във взаимоотношенията през този февруари.

По –добре спортувайте, отколкото да търсите сродната си душа и да си спомняте какво се е случило снощи. Тренирайте здраво този път.

Трябва да работите над състоянието си. Били сте мързеливи прекалено дълго.

 

Месечен хороскоп за февруари Лъв

През февруари, представителите на зодия Лъв трябва да се научат да правят компромиси, въпреки че те често виждат ситуацията като нерешима. Може да преживеете спад в личния живот, но в кариерата ще се справяте добре. Ще бъдете щастливи, когато прекарате свободното си време със семейството. В компанията на хората, които ви обичат, ще ви сполетят различни мисли.

Лъвовете ще се окажат в патова ситуация през февруари. Особено в личните взаимоотношения. Ще откриете, че не сте толкова близки, колкото сте били с половинката си и чувствата между вас вече не са толкова прекрасни. Оправданията няма да помогнат. Този проблем трябва да бъде решен възможно най-скоро. Трябва да поговорите.

Думичката „изобретателност“ не се отнася за вас тези дни. Имали сте и по-добри дни, не се разстройвайте.

Посетете музей или изложба. Ще се забавлявате, а може би и ще научите нещо ново.

 

Месечен хороскоп за февруари Дева

Когато става въпрос за връзки, Девите ще следват сърцето си, а не мозъка си. В такъв момент ще бъдете уязвими, затова внимавайте пред кого разкривате сърцето си особено при нови запознанства. Обаче, ако сте в дългосрочна връзка, тази откровеност ще заздрави връзката между вас и половинката си и ще подсили доверието ви.

Девите няма да са много добри в работата си през февруари. Звездите не са разположени в правилната, спокойна позиция. Така че няма да изпъкнете, но и няма да изостанете. Ще разберете, че няма нужда да насилвате нещата и ще приемете факта, че не може винаги да сте отговорни за всичко. Оставете работата на останалите и освободете малко напрежението.

Не се подчинявайте и не оставяйте хората да се държат с вас по този начин. Застъпете се за правата си.

Релаксация, докато преживявате нещо културно определено е много полезно, така че какво чакате! Отивайте!

 

Месечен хороскоп за февруари Везни 

Везните не трябва да се срамуват да помогнат на някого, когото има нужда през февруари. Може да бъде, например, колега или член от семейството. Ще спечелите доверието на този човек и ще бъдете възнаградени за това по-късно. В областта на здравето, внимавайте да не настинете. Обличайте се топло.

През февруари, ще се появят проблеми в работата. Това може да включва уволнение на хора във фирмата, спешни крайни срокове или смяна на местоработата ви. Което и да е, ще трябва да се постараете да запазите сегашната си позиция. Може би ще трябва да инвестирате малко от свободното си време, за да допринесете в работата си. Това е единственият начин Везните да преодолеят проблемите си.

Звездите ви желаят най-доброто сега, това може да означава по-добра позиция в кариерата.

Целунати сте от музата и сега сте изключително креативни. Създайте подаръци, декорация за къщата и т.н

 

Месечен хороскоп за февруари  Скорпион 

През февруари хороскопът съветва Скорпионите да бъдат отборни играчи. Особено когато става въпрос за кариерата. Радостта от успеха със сигурност няма да бъде голяма, ако сте го постигнали за сметка на някой друг. Вие ще притежавате голямо количество енергия през февруари, така че може да прекарате известно време в спорт, за да подобрите физическото си състояние.

В следствие на небрежност, малки проблеми ще се появят в кариерата ви през февруари. Внимавайте за хората, които искат да ви помогнат. Може би няма да имат най-чисти намерения. От друга страна, в най-близкия семеен кръг Скорпиона може да намери сигурно място, мили думи и разбиране.

Може би сте търсили вниманието на шефа си прекалено дълго, но най-накрая ще разберете, че не си заслужава.

Можете да започнете да планирате бъдещето. Тези дни звездите са в правилната позиция. Няма да съжалявате за нито едно решение.

 

Месечен хороскоп за февруари Стрелец

Ситуацията в кариерата ще се промени малко през февруари. Ще се наложи Стрелците да се концентрират напълно. Иначе ще изпаднат в беда. За щастие, няма да ви липсва мотивация. Също така наблюдавайте колегите си грижливо, някои от тях може да имат нужда от помощ. Най-добрият начин да си починете от темпото на работа е със спорт, например.

С приятелско отношение може да намерите подход към колегите и дори и към шефа си. Всички се чувстват спокойни в компанията ви, дори може да ви доверят някои тайни. Вие определено не трябва да злоупотребявате с тази информация през февруари. По време на бизнес срещи Стрелците трябва да спазват дистанция въпреки симпатиите.

Посетете роднините си, ще разберете какво се случва и ще си бъбрите цяла вечер.

Без да съжалявате може да се поглезите. Все пак го заслужавате. Напоследък работихте усърдно.

 

Месечен хороскоп за февруари Козирог

Хороскопът съветва да бъдете спокойни във всяка ситуация през февруари. Вашите проблеми ще бъдат разрешени само, ако отстоявате мнението си. Ако сте прекалено груби, ще бъдете в риск. Атлетите, независимо дали са професионалисти или тези, който спортуват за развлечение, ще се справят добре в този период. Още повече, Козирозите ще бъдат много здрави.

Февруари не е късметлийският ви месец за вземане на решения. Представителите на зодия Козирог трябва да избягват вземането на решенията. Внимателно преценете ситуацията и ако не сте сигурни и имате нужда от съвет, попитайте член от семейството си. Не само ще получите полезен съвет, но и разбиране.

Вслушайте се в съветите, които ви дават вашите колеги. Те се опитват да ви помогнат, за да се подобрите.

По –добре спортувайте, отколкото да търсите сродната си душа и да си спомняте какво се е случило снощи. Тренирайте здраво този път.

Вашата физическа сила е свързана с умственото ви състояние. Релаксирайте и се упражнете, ще ви се отрази добре.

 

Месечен хороскоп за февруари Водолей

Водолеите трябва да обърнат внимание и на връзките. Семейните връзки ще просперират в този период. Можете да го използвате, за да заздравите отношенията си. От друга страна, нещата около романтичните връзки може да станат малко трудни, ще ви липсва страст през февруари. Това е причината необвързаните хора, да не се справят добре. Тяхното време тепърва предстои.

Февруари ще бъде под знака на вашата кариера. Вие сте на правилния път към прогреса в кариерата си, но нищо не е безплатно. Водолеят ще трябва да покаже повече усилия. Не се страхувайте от усърдната работа и прилежността, и ако се наложи дори да работите извънредно. Просто избягвайте стреса.

Ако вашите колеги ви завиждат, помислете дали има нещо нередно в това, което правите и се опитайте да бъдете по-мили.

Прекарайте приятна вечер с половинката си. Насладете се един на друг.

Вслушайте се в храносмилателната ви система. Знаете, че не е добре да преяждате или да ядете бързо.

 

Месечен хороскоп за февруари Риби

Рибите с лекота ще се срещат с нови хора в този период. През февруари това ще бъде благоприятно за хора, които са необвързани и жадуват за сродна душа. Предстои ви романтика, също и страст и приключение, не се страхувайте да се отпуснете и да се насладите на този период максимално. По-късно може да съжалявате, ако сте се въздържали. Този шанс може да не настъпи отново.

Ако поддържате своето темпо и работите усърдно със старание, имате голям шанс за напредък в кариерата си през февруари. Началниците ви, със сигурност, ще оценят старанието на служителите си. Рибите могат да очакват похвала или дори бонус, но предимно важно и обогатяващо преживяване.

Думичката „изобретателност“ не се отнася за вас тези дни. Имали сте и по-добри дни, не се разстройвайте.

Срещнете се с хора, които са в същото настроение като вас и ще бъдете много щастливи.

Поспете до късно, ще имате повече енергия през деня.

 

За жената

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!