fbpx

Ето какво те чака през новата седмица (Хороскоп)

Седмичен хороскоп за периода от 29 април до 5 май

За Овните седмицата е успешна, а при Телците се очертават важни, но и добри дни. За Близнаците  се очертава повишено внимание поради проблеми, а препоръката към Раците е да се контролират. Лъвът ще се ангажира с реализацията на лични цели, а Девите ще преследват желанията си настойчиво. По-добрата организация е задължителна за Везните, макар че те, не са от тези, които си „изоставят магарето в калта”, а за Скорпионите седмицата е отлична. Стрелците да са мобилизирани за промяна, но да са и предпазливи, а Козирозите са в етап за лична стабилност. Водолеите се владеят, за да успеят, а Рибите да не се подават на емоции.

 

ОВЕН

Сполучлива седмица

Нова дейност или друго начинание ще обсеби интереса ви с перспективата си за повече придобивки. Предстоящата седмица ще е благоприятна за активните делови действия на Овните, които ще работят по материалните си цели в екип с още трима души. В този професионален комплект ще действате доста бързо и ще поемете изпълнението на още няколко делови задачи.

Петък е напълно сполучлив. Успешна е и събота, но тя е тягостна. В неделя и понеделник ще действате успешно. Вторник е нервен. Добра реализация в сряда, а в четвъртък сте разсеяни.

 

ТЕЛЕЦ 

Тежки, но и добри дни

Натовареността ви е голяма, но съвсем скоро ще почувствате облекчение. Предстоящият седемдневен етап ще е утежнен за мнозина от Телците. В случая става въпрос за кавги в близкия кръг, които ще навредят сериозно на някои от родените в зодията. Добрият вариант е да сте извън хората, които яростно ще се нападат и обвиняват неистово. В друг аспект седмицата не предизвиква проблеми. Петък е характерен с много движение, събота ви носи късмет, а неделя ще е трудна. Понеделник е сполучлив. Положителни са и следващите дни.

 

БЛИЗНАЦИ 

Напрежение и проблеми

Откриват ви се отлични възможности за професионална реализация, работете с решимостта, с която подхождате към всеки проблем и ще напреднете бързо. През новият седмичен период не липсват условия за реализация на преобладаващата част от Близнаците, но ще е трудно да осъществят намеренията си по начин, който напълно ще ги устрои. На основата на отминали ситуации, при които някой от вас е бил ощетен ще възникне мощно противоборство. Тази реакция ще предизвика доста неприятности и проблеми, които явно не сте очаквали.  По принцип дните са успешни, но ще са доста нервни.

 

РАК 

Владейте се за сполуката си

Физическото ви и духовно здраве се нуждаят от обновяване. За предстоящата седмица определено може да се твърди, че от целия Зодиак представителите на Рак са най-мощно атакувани на ниво емоции. Ще е много трудно да ги овладеете, защото ще действат в широк диапазон и с непредсказуема променливост. Въпреки това никак няма да е лошо да се стремите към по-овладeни реакции, защото неусетно ситуацията може да се обърне срещу вас и да ви причини неочаквани изненади. Най-добър ден е сряда.

 

ЛЪВ 

Реализация на лични цели

С чисти пориви ще се впуснете в професионалните си търсения и ще достигате до своите върхове. Седмичният етап ще е най-благоприятен за реализация на лични цели и точно затова е необходимо да акцентирате върху контактите си в обществените среди, откъдето ще получите подкрепата на надеждни личности. Във всички случаи следва да бъдете изключително активни, защото ще се наложи да преодолявате препятствия. Петък, уикендът и понеделник ще преминат успешно. Следващите делници са оказват по-нервни и напрегнати.

 

ДЕВА

Преследвайте целите си настойчиво

Нов проект или друго предизвикателство ще привлече интереса ви през тези дни. Пречките, с които мнозина от Девите ще се сблъскат през периода се отнасят предимно към личния план. За да не се чувствате потиснати от възникващите ситуации е добре да не ги считате за плод на фаталности. В настоящия момент наистина възникват проблеми от различно естество, с които преобладаващият процент от родените в знака ще се справят успешно, тъй че единственият по-неудобен и неприятен ден ще бъде сряда, но няма да е тежък.

 

ВЕЗНИ 

Организирайте се

Очакват ви благоприятни промени в кариерата, повишение в службата и утвърждаване на авторитета ви. Този седмичен етап ще затрудни мнозина от Везните в делово отношение. Някои от зодията не са достатъчно организирани и мобилизирани, което несъмнено ще окаже негативното си въздействие. За други от знака е свойствена значителната колегите в службата или в средите на бизнеса. Единственият наистина по-напрегнат  като емоционалност, чиито негативни тонове ще намерят ярка изразност в отношенията скатопотруден делник ще бъде сряда.

 

СКОРПИОН 

Благодатен етап

Има какво да ви радва. Развитията от последните дни ще ви обнадеждят и повдигнат духа ви. През новия седмичен период, преобладаващата част от Скорпионите ще са в състояние на вътрешно равновесие, което ще им  позволи да действат съсредоточено и успешно. Дните са доста ползотворни за проектиране на съвместни партньорски ангажименти, и за материален напредък в деловата сфера. Петък и неделя са успешни. Събота ще е нервна, а неделя е успешна. Следват благоприятните понеделник ивторник. Сряда  четвъртък са напрегнати.

 

СТРЕЛЕЦ

Действайте мобилизирано и предпазливо

Едно събитие ще ви накара да се почувствате несигурни и беззащитни. Този седмичен период ще е напрегнат за професионалната реализация на Стрелците. За една част от зодията е твърде характерно отпускането, което води до изоставане на деловите задачи. Други, поради невъздържаност, ще се конфронтират с някого, а това е ситуация, от която не може да се очаква нищо добро. Положителните ви са неделя и понеделник. За другите е характерна засилена нервност в отношенията с околните, и определено ще са трудни.

 

КОЗИРОГ 

Делова стабилност

Упоритостта ви в определена област ще ви изведе до очаквани висоти. Този етап може да се определи като стабилен за реализацията ви в делови план и за успешни действия по някои лични въпроси, но се оказва твърде нестабилен в емоционален план за голям процент от родените в знака, и то предимно от гледна точка на нервното себевладеене.        В делови план ще възникнат провокации, които ще ви активизират за противопоставяне на някого. Нервните ви дни са събота и четвъртък. Останалите са хубави и успешни.

 

ВОДОЛЕЙ 

Владейте се за сполуката си

За да задоволите все по-растящите нужди на семейството ще повишите активността си, с надеждата това да се отрази положително и на бюджета ви. За предстоящата седмица определено може да се твърди, че от целия Зодиак, представителите на Водолей са най-мощно атакувани на ниво емоции. Ще е много трудно да ги овладеете, защото ще действат в широк диапазон и с непредсказуема променливост. Въпреки това, никак няма да е лошо да се стремите към овладяването им, за да не последва провал на цели. Трудните ви дни са неделя сряда и четвъртък, а другите четири са плодотворни.

 

РИБИ 

Не се подавайте на провокации

Професионални и бизнес – начинания ще владеят мислите на деловите и служебно ангажирани представители на знака. Период, изпълнен с добри възможности за лична и делова сполука, но и провокативен от гледна точка на пречки при осъществяване на деловите цели. Това е особено характерно за бизнеса, където ще има не само препятствия, но и подли удари от страна на врагове и противници. Не нарушавайте вътрешния си баланс, защото ще загубите способността си за точни преценки.

 

За жената

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!