fbpx

Ето какво означава ягодовото пълнолуние, което ще наблюдаваме на 16-ти юни

Звездите и планетите са позиционирани по начин, който насърчава промяната както в малък, така и в голям мащаб, като кулминацията е с появата на новолуние в Близнаци на 3 юни. А сега идва ред на пълнолунието, пише Actualno.com.

Луната през юни е наричана ягодова луна, гореща луна или медена луна, заради цвета, които има по това време на годината. Ето защо ще бъде истинско удоволствие да се наблюдава. Но не само красотата на луната е важна през това пълнолуние. Този месец пълната луна изгрява в Стрелец в ранните часове на 17 юни.

Този зодиакален знак извежда на преден план откритостта и любопитството. През юни ефектът на отваряне ще бъде по-осезаем. Това ще бъде благодарение на управляващата планета на Стрелец, Юпитер, която ще бъде особено голяма и ярка.

Пълнолунието в Стрелец

Стрелеца е най-авантюристичния и оптимистичен знак в зодиака. Той обожава приключенията и забавленията. Пътуването е неговата страст, а откровеността му не е любима на всички, но пък му носи уважението на околните. Ето защо това пълнолуние ще бъде насочено именно към тези аспекти: пътуване, откриване на нови места, повече откровеност и задълбочаване на връзките с околните.

Планирайте посещение на ново място, бъдете по-открити с хората около себе си, старайте се да гледате от позитивната страна на живота и ще забележите промяна. Вселената ще отговори на оптимизма ви с още повече оптимизъм и приключения!

Влиятелни аспекти на това пълнолуние

Поради аспектите, които представят това пълнолуние, можете да очаквате допълнителна доза фокус, оптимизъм и чувство на сигурност, докато преследвате целите си.

Очаквайте да имате много вяра в способността си да накарате нещата да се случат. Ще имате достатъчно енергия да вървите напред. Използвайте я, за да вдъхновите както другите, така и себе си. Още добра новина е, че Меркурий е в съвпад с Марс, смесвайки енергиите на двете планети и ви дава умствената насоченост, от която се нуждаете, за да преследвате целите си. Очаквайте да постигате всичко с лекота и веселие, подобаващо за енергията на Стрелеца.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

error: Content is protected !!