fbpx

Ето за какво да използваме розмарина у дома

Съществува древно поверие, че ако имате любовни проблеми във връзката, проблеми с децата и несполука в брака, розмаринът ще ви помогне да се справите с невидимото зло, пише За Жената.

Розмаринът успокоява чувствата и помага на човек да стане по-силен на духовно ниво. Билката защитава дома от бандити, от лоша енергия, от несполучлив брак.

Вярва се, че ако една жена се съмнява за верността на съпруга си, достатъчно е да постави клонка розмарин под съда, откъдето той си взема храна.

С това тя “го връзва” за себе си, така че където и да ходи, той ще бърза да се прибере у дома. Розмаринът предпазва от лош късмет и инциденти и често се правят амулети от тази билка, които се държат близо до вас, в колата, в дома.

Ако в къщата идват нежелани гости, вземете малко количество розмарин и анасон и ги поставете над входната врата. Смята се, че нежеланите гости вече няма да идват. За любов: три клончета розмарин, вързани с червен конец се поставят под изтривалката на входната врата – за да дойде желаното лице.

Розмаринът се използва често в народната медицина. За по-добро здраве се поставя под леглото или в близост до него.

И още:

 

Розмарин действа по-добре от аналгетици (Ето как)

амо 2 съставки ще намалят възпалението, като по този начин бързо ще премахнат болката!

Когато човек има болка, инстинктивно се опитваме да се отървем от него възможно най-скоро. Ето защо много често прибягваме до самолечение.

Не само това не може да бъде ефективно, но и да бъде опасно и да навреди още повече на здравето ни.

Фармацевтичните препарати имат много нежелани реакции, например: –бъбречна недостатъчност –задържане на течности  –кръвни проблеми, както и хипертония, –проблеми с храносмилането и киселинността –тежки главоболия и др.

Оценявайте всеки момент от живота си и бъдете  здрави!

Това е рецептата, която преди всичко ще ви позволи бързо да се отървете от болката и най-важното от възпалението – основният виновник на всяка болка.

Между другото, за подготовката му ще са ви необходими само няколко прости съставки! Заслужава си!

Тинктура от розмарин!

Съставки:

– 400 мл питейна вода

– 200 грама розмарин

Подготовка и начин на употреба:

Изсипете розмарин с вряща вода и оставете да се влива в продължение на 20 минути. Взимайте по 2 чаши от тази инфузия на ден, за предпочитане на празен стомах и преди лягане.

Можете също така да направите тинктура от джинджифил или инфузия с куркума. Тези лекарства, преди всичко, имат много мощни противовъзпалителни свойства, така че те също са ефективни!

Преди да приложите народно лекарство, не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар!

 

За жената

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!