fbpx

Естония се закани: Русия може да загуби териториите до Урал

Бившият естонски президент Toмас Хендрик Илвес обяви, че Русия може да загуби много територии ако нападне Талин, съобщи „Европейска правда“, пише „Факти.бг“.

Според Илвес страната му има преимуществото да е член на НАТО. Заради това и тя може да не се притеснява от големи военни заплахи.

„Голяма военна заплаха вероятно няма. Разбира се Русия може да реши да атакува Талин. Скоро след това обаче ще загуби Омск и Томск. Да не говорим за Санкт Петербург. Там помнят това“, заяви Илвес.

Политолози припомнят, че през последните 280 години руските военни два пъти са окупирали Берлин и веднъж с са влизали в Париж.

Редица Балтийски държави се опасяват от руска агресия. Те разчитат на подкрепата на НАТО и техните съюзници.

Не.ибавам.никои.брат.ми.ако.реша.утре.във.вашинктон.ще.си.пия.воддката.педерази.нещасни

Защо всички предявяват тереторивлни претенции когато нищо не вечно.и несе опеавякте на САЩ.защото те може да ви колонизират без да знаете.някаде в САЩ.не харесват робите ,но има такива който все още дарбата на робовладелството в нов вариант.те да наследници на свойте дядовци и бащи който сайм разказвали приказки и историк от войната между севера и юга .как се еразпаднало рободелството но за тях то е мечта както за коонистите да се върнат това което е било и в миналото.на тези хора им казват фанатици и расисти,някой го осазнават други не че малко е трудно това да се върне.

Защо всички предявяват тереторивлни претенции когато нищо не вечно.и несе опеавякте на САЩ.защото те може да ви колонизират без да знаете.някаде в САЩ.не харесват робите ,но има такива който все още дарбата на робовладелството в нов вариант.те да наследници на свойте дядовци и бащи който сайм разказвали приказки и историк от войната между севера и юга .как се еразпаднало рободелството но за тях то е мечта както за коонистите да се върнат това което е било и в миналото.на тези хора им казват фанатици и расисти,някой го осазнават други не че малко е трудно това да се върне.намерете мирно решение на проблема.нее нужно обикновените хора да плащат за вашите илюзии.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!