fbpx

„Епицентър.бг“: Цветанов няма да подава оставка

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов няма да подава оставка като председател на предизборния щаб на управляващата партия. Това е споделил той с приближени партийни съратници, за което Епицентър.бг научи.

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов няма да подава оставка като председател на предизборния щаб на управляващата партия.

Това е споделил той с приближени партийни съратници, за което Епицентър.бг научи.

Нещо повече – партията и парламентарната група застават зад него.

Партийните структури ще изразят в нарочни декларации подкрепата си за Цветанов, изтъквайки незаменимата му роля за ГЕРБ.

Сред депутатите на ГЕРБ започва зрее недоволство от Борисов и от навика му да се освобождава от хора, които стават обект на медийни атаки.

Във Фейсбук е създадена група „Цветанов е невинен“, където тече кампания от волеизвления на негови поддържници.

Председателят на правната комисия Данаил Кирилов е качил на страницата си във ФБ призива „Цветанов е невинен“.

Според източници от ГЕРБ Цветанов е убеден, че атаката срещу него не е дошла отвън, а е плод на „приятелски огън“ – от Томислав Дончев, за което днес Епицентър.бг писа.

Вицепремиерът е единственият член на кабинета, който коментира апартаментгейт в откровено негативен за Цветанов аспект и от радиофера го призова „да даде повече информация,включително по отношение на последния укор – отношения с фирмата, проверявана ли е, защо е проверявана, връзка или липса на връзка между едното и другото“. Дончев казва и още нещо съществено: „скандалът не се е развил докрай“ и апелира за „изключително ясен и адекватен сигнал“, който да позволи доверието да бъде възстановено.

„Дори и най-стабилната парламентарна конфигурация не би могла да спаси някой, по отношение на който доверието е изчерпано, имам предвид правителството. В този смисъл освен за стабилността на парламентарната подкрепа, трябва преимуществено да се мисли и да се удържа доверието. Без доверие, нищо няма смисъл. Убеден съм, че решението ще е такова, че не само да възстанови, но защо не и да повиши доверието“, продължи Дончев, което прозвуча като присъда за Цветанов.

Това означава, че битката между двамата предстои.

В парламента Цветанов има подкрепата освен на групата на ГЕРБ, още и на Валери Симеонов, както и мълчаливата подкрепа на ДПС. Единствено лидерът на „Атака“ Волен Сидеров смята, че зам.-председателят на ГЕРБ трябва да понесе някакъв вид отговорност.

Цветанов трябва да се върне от САЩ в сряда.

Засега Борисов запазва мълчание. Очаква се в четвъртък той да свика заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ след завръщането на Цветанов.

ОТ ,,ПОЛИТИК,, ,КОЙТО РАЗЦЕПВА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ НА ЗА И ПРОТИВ ,ИЛИ АКО ТРЯБВА ДА БЪДА ТОЧНА – ТВОЯТА ПАРТИЯ БОРИСОВ ПО ДУМИТЕ ТИ , ДОБРО НЕ ЧАКАЙ БОЙКО И ПАК КАЗВАМ – НЕЗАМЕНИМИ НЯМА ,НО НАГЛИ ,ГЛАДНИ ЗА ВЛАСТ,САМОЗАБРАВЕНИ И АЛЧНИ – ИМА ! СЕГА Е МОМЕНТА НА ЕДНОЛИЧНО РЕШЕНИЕ – АУТ ЗАВИНАГИ ,ЗА ДА ИМА РЕСПЕКТ ,ТОЙ САМ СИ ГО НАПРАВИ ,ДА СЕ СЪРДИ НА СЕБЕ СИ ,А НЕ НА ТЕБ ! МОЖЕ ТОЙ ДА ТИ Е МИЛ ,НО ТИ СИ СИ ПО-МИЛ ! ИНАЧЕ СКОРО ТИ ЩЕ ПОДАДЕШ ОСТАВКА ! НЕИЗБЕЖНА Е !

Пожааааааааааар!!! Къде ти е маркучът. Пожааааааааааааааар!

Цветанов сам се компроментира , заедно с другги
членове от правителството и парламента
ГЕРБ е изцяло компроментирана партия !
Смешни и жалки са приказкиите за някаква хибридна
война,идваща от Русия!!!
Така, разклащате своя авторитет , не тоя на Путин !
Но , за това е нужен ум за да го осъзнае …

Да не жител на САЩ та седи там постоянно ,то не беше молитвена закуска ,то не беше чудо

искате да живете с орлите но няма да можете да си харчите парите
един мъж цял живот работи за един костюм с който да го погребат и нищо не взема със себе си

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!