fbpx

Енрике Иглесиас идва у нас! Концертът му – на 6 ноември

Енрике Иглесиас се завръща за голям концерт на 6 ноември в столичната зала „Арена Армеец“, две години след като предизвика еуфория пред 15 000 фенове.

Иглесиас идва у нас по покана на „Арт БГ“ и радио Energy, по повод 13-тия рожден ден на радиото.

От последното си гостуване у нас Енрике издаде четири тотални хита – Duele El Corazon, Subeme La Radio, и най-пресните El Baño и Move To Miami, които не спират да доминират всички световни класации. На практика няма друг поп изпълнител в момента, който за толкова кратко време да създаде толкова хитове.

През ноември Енрике ще гостува в София с актуалната си програма All The Hits Live, която, както си личи от заглавието,  ще взриви почитателите на модерния латино звук със 100% хитови композиции на певеца.

Новото шоу All The Hits Live идва и с нова сценична продукция – по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, благодарение на техниката от най-ново поколение.

От началото на 2018 г. намиращият се във върхова сценична форма певец изнесе изключителна серия от напълно разпродадени концерти в цяла Западна Европа – с новата си продукция той премина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон. Преди седмица Иглесиас разпродаде и 45 000 билета за шоуто си в Тел Авив.

Билети за концерта в София влизат в продажба на касите от мрежата на Eventim и онлайн на Eventim.bg от сряда, 13 юни, на цени от 69 до 109 лв. и ВИП билети от 159 лв. Първите 1000 билета са на промоционални цени с 10 лв. отстъпка. Пропуските за предния концерт на Енрике се разпродадоха само за 18 дни.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!