fbpx

Емил Кошлуков: БНТ е в практически фалит

„Ние сме в практически фалит. Трябва да спасим БНТ“, каза Емил Кошлуков – временно изпълняващ длъжността генерален директор на обществената телевизия, пред СЕМ днес. До края на годината се очаква дефицитът на БНТ да стигне 44 млн. лева, обясни още той, цитиран от „24 часа“.
„Развалихме договори, сключени от ръководството, за милиони. Това са договори за закупуване на програми, за реклами, които са вредни и опасни, прекратени са съмнителни обществени поръчки“, каза Кошлуков пред СЕМ.
Той, заедно с управителния съвет на обществената телевизия, представя отчета на медията пред Съвета за електронни медии. Кандидатите в конкурса за генерален директор, който вече тече, се очаква да могат да ползват данни от отчета за концепциите си.

Ами изглежда това е целта, на разни гелосани другари. Бозата трябва да тече и да оглупява българското население. Нужна е тъпа и проста, неграмотна нация , живееща от подаяния и социални помощи за да гласува от страх да не ги загуби. БНТ ще последва БГА, БТК и други национални компании. нищо, не се хабете, нали има пари за самолети . Готови приготвени, пакетирани, чакащи експедиране за нещо имагинерно.

Много жалко. Единствената сериозна телевизия. Не занимава хората с глупости и суеверия. Когато си идвам в България само нея гледам. Другите телевизии работят само за пари.

БНТ изпълнява напълно мисията си на обществена телевизия. Трябва да бъде финансирана така, че да продължи културата си програма. И общочовешките предавания.

Колкото сме по тъпи по лесно се управляваме. Какви са тия игри на звездите -шефове готвач и – България търси таланти – какво могат да научат младото поколение от тях .Да се кълчат и говорят тъпизми.Срам и позор!

Ako tozi vuzduh pod naliagane e izpulnitelen direktor, ne se iznenadvaite ot postignatite rezultati.

Този дали е казал колко е взел за своите предавания, за показванията на среден пръст по тази телевизия?

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!