fbpx

Елена Йончева ще предаде записите срещу Боил Банов на ОЛАФ

www.cross.bg

/КРОСС/ Очаква се днес депутатът от БСП Елена Йончева да предоставила всички записи и данни срещу министъра на културата Боил Банов и на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ). Преди ден пред bTV Йончева обясни, че вече е предала всичко необходимо на българската прокуратура. Тя не допуска, че източникът ѝ на информация може да я е подвел, а записът бил автентичен.

Депутатът от БСП показа и нови документи, които според нея внасят светлина по казуса.От своя страна министър Банов контрира, че вече е дал своите обяснения и вярва в институциите. По думите му партийната пропаганда е употребила културата за своите цели.

Възхищавам се от тази силна жена, също и от Нинова, гледам, чета и не вярвам, че може да има българин, който да защити една корупция, било тя и за 2 лв. А много „видни“ социолози и политици я защитават, е какво да правим ние обикновените граждани, да продължаваме да търпим…….

Крайно време,някой от някъде трябваше да започне,ние народа изнемогваме икономически, а здравеопазването ни е под всякаква критика!

Крадецът вика “ дръжте крадеца!“

Делян Пеевски е чист като сълза и невинен. Адвокатът му също. Делян Добрев е също чист, Московски е невинен,
Данчо Ментата е невинен, Бисеров е невинен, Симеонов и Сидера са невинни, Мургина е невинна, Искров и УС на БНБ са невинни, а Димитър Костов е два пъти невинен (за фалита на държавата и фалита на КТБ). Кордовска е малко виновна, Султанка е невинна, даже Цветан Цветанов е невинен. Горанов също ще бъде невинен. Абе всичко що е с Боекто и Пеевски е невинно.
Йончева обаче е виновна. До доказване на противното.

Елена Йончева била съдружник с фирми, свързани с КТБ и Цветан Василев по времето в което всичките държавни пари бяха в КТБ, парите на Иван Костов, на Делян Пеевски, на Вежди Рашидов, на Бареков и прочие герберасти, мултаци, олигарси и психодесни е лумпени, т.е. по пътя на логиката и държавата, и Иван Костов, и Делян Пеевски, и Вежди Рашидов и на Бареков и прочие герберасти, мултаци, олигарси, психодесни и лумпени се явяват съдружници и съучастници в прането на пари и е редно също да се сдобият с обвинение…

Yavor Dachkov От ГЕРБ твърдят, че собствените им министри държат в министерствата си организирана престъпна група, която ги рекетира и те нищо не могат да направят. Тази защита никак не е убедителна.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Πpи минимaлнo интeлeĸтyaлнo ycилиe ce paзбиpa, чe cxeмaтa, oпиcaнa oт Бaнoв, e cpaбoтилa.
Дъpжaвaтa e oпpocтилa 700 000 лeвa нa нeизpядния чacтниĸ, ĸaтo пpeдвapитeлнo ce e oтĸaзaлa дa cи тъpcи дължимoтo.
A пocлe, ĸaтo зacтpaxoвĸa cpeщy eвeнтyaлнo ocвeтявaнe нa cĸaндaлa, e зaвeлa пpoфopмa cъдeбнo дeлo.
Koeтo, ecтecтвeнo, e зaгyбилa нa пъpвa инcтaнция, тъй ĸaтo, cпopeд пoдпpaвeнитe пo зapъĸa нa Бoил Бaнoв дoĸyмeнти, вcичĸo e изpяднo.
„Oнaя пpocтoтия“ c нeycтoйĸaтa e пoпpaвeнa (нa pъĸa) и дъpжaвaтa нe caмo нe дължи нищo нa нeизpядния cтpoитeл, aми дopи e ocъдeнa дa плaти 25 xиляди лeвa paзнocĸи пo дeлoтo.
И eтo, чe днec изгyбeнoтo дeлo ce paзмaxвa ĸaтo индyлгeнция. A в пaнoптиĸyмa нa бългapcĸaтa ĸopyпция имa тaĸaвa cxeмa – дoбopoвoлнa зaгyбa нa дeлo.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Yavor Dachko- Пенчо Милков: „Отвлича се вниманието с въпроса- кой е направил записа, а не какво има на самия запис. Това е защитната теза на Банов и неговите апологети”, каза още той.
Пенчо Милков отбеляза още, че спряганият от ГЕРБ за източник на сигнала е бил освободен по време на правителството на Пламен Орешарски и назначен от правителството на Бойко Борисов.“
https://bulbg.blogspot.com/2019/02/23.html?m=1&fbclid=IwAR3JvjWX3Fy7VL8TnDD69pGGUG-HY1zm4ZHdgPrgwPsfsawJYejzVFnXCGs

Браво! Смела и силна жена! Доказа че истината ще победи лъжата на герб!

Как можа да изпуснеш най-големия невинен в списъка си – Сокола ?!?! Менторът на нацията, мислителят от село Дръндар, оракулът от Боянските сараи, Хидро-инженер Номер 1 на Републиката, който като философ нагло гушна няколко милиончета пред очите на цялата нация, а после на любознателните обясняваше, че любовта му към язовирите и хидроинженерството са му хоби още от дете.

Ами тя тази ,, силната жена“ отдавна е започнала .С КТБ , с овшорките , с заплата избрана от нея-12000лв. и т.н.Нинова и тя не остава по назад , а вие си я подкрепяйте и им се възхищавайте.Те такива търсят .

Ьапочни от Курнелия и Елена.

Същата като тези два корумпирани боклука си

Май на фронта се появи нов Б.Б.

Радка, добре ли сте?Как може да вярвате на класически червени измамнички като Нинова и Йончева? Чудя ви се, бе хора! Акъл нямате….

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!