fbpx

Едни от най-мощните бойни машини и 400 американски военни идват в България. Причината е

Съвместна българско-американска подготовка започва на учебен полигон „Ново село“, съобщават от пресслужбата на Министерството на отбраната.
В нея от българска страна ще участват сили и средства от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и българската армия.

За целите на подготовката още от днес вече е започнало предислоциране на до 400 военнослужещи с необходимата екипировка, щатно въоръжение и бойни припаси от Въоръжените сили на САЩ в Европа, както и на бойни машини на пехотата M2A3 „Брадли“, хеликоптери UH-60 Blackhawk и HH-60 Pave Hawk, самоходни минохвъргачки М1064, транспортна, спомагателна и ремонтна техника.
В рамките на съвместната тренировка ще бъдат провеждани стрелби на учебен полигон „Ново село“ и тренировъчни полети на военните хеликоптери.

Подготовката ще продължи до 19 октомври 2019-а, допълват от военното ведомство.

faktor.bg

„подготовката“ ще продължи до 19 Октомври !!! Това си е един вид окупация като се има в предвид броя на българската армия и извадим броя на „големите болтове“ по канцелариите. Няма нужда да се подготвяме , за какво ще се подготвяме ? Каква е доктрината на остатъчната българска армия ? Кой разрешава тия подготовки ? Ние в Европа ли сме или придаден щат на терористична Америка ? Не искаме краварски ботуши да тъпчат българската земя. Да си пробват оръжията на тяхна територия ! Има ли национално правителство и президент тука ? Парламента гласувал ли е право на американците да се месят в нашите избори с техните оръжие на наша територия ?

Нямат работа янките на Българска земя!!!!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Покрай Капките Джулиана Гани стана диджей

„Като две капки вода“ помогна на единствената участничка, която не е професионална певица или актриса, да добие популярност и повече хора да видят способностите й. Досега тя се представя повече от добре. Липсата на умения компенсира с много старание и упорита работа. Трудното е, не просто да изпееш или да …

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

error: Content is protected !!