fbpx

Една 48-годишна българска майка изригна във „Фейсбук“: Кой превърна момиченцата ни в малки блудници?

Ани Димитрова, БургасИнфо

Ужасена съм!

Потресена съм!

Нямам думи, с които да изразя погнусата си.

Зная, че мнозина ще ме обвинят, че съм назадничава и не приемам новия морал, новото време, новите ценности, но за какви ценности става дума, когато това, което видях, минава представите ми не за нормално, а и за патологично ненормално, пише читателката ни Анита Костова.

Стоях на пейка в парка и се наслаждавах на уханието на липите. Срещу мен на десетина метра седнаха четири момиченца. Полудеца, полужени – някъде 12-13 годишни. Облеклото им беше повече от скандално. Впити бюстиета, голи коремчета, изрязани къси панталонки. Даже си имаха и татуровки, а едното обеца на пъпа.

Хлапетата бърбореха весело и чакаха да мине мъж. Без значение млад, или стар, просто мъж. В мига, в който се появяваше жертвата им, те внезапно започваха да се опипват една друга и да стенат така изкусително, че чак по*но актриси биха изпитали професионална завист. Виеха като разгонени котки, ахкаха и охкаха. Мъжете се стряскаха, някои бързо отминаваха, други се спираха, гледаха ги невярващо, трети започваха притеснено да си оправят панталоните, а четвърти просто застиваха и не знаеха как да реагират. Какво зяпаш бе, разкарай се, викаха им Лолитките и се заливаха в луд смях. До следващата жертва. Стоновете и охкането пак започваха, а мъжете буквално оставаха като в небрано лозе.

С една друга жена се приближихме до девойчетата и попитахме нормално ли е това, което правят, а те ни нарекоха дъртачки, които им завиждат, че мъжете ги харесвали. Аз съм на 48 години, не се имам за дъртачка и такова поведение в живота си не бях виждала!

Хубави, добре гледани деца, българчета с поведение на улични котки. Днес стенат и вият, а утре?

Зададох си два въпроса. Напоследък има доста изнасилвания. Наистина ли само мъжете имат вина за тях? Не ме разбирайте грешно, не оправдавам нито едно посегателство върху личността, но при тази ситуация поведението на новопръкналите се моми не е ли от типа „Ела, Вълчо, изяж ме!“? В природата, когато една самка се разгони, мъжкарите чак се сбиват кой да я избави от страданията…

Вторият е – в какви семейства живеят тези момичета? Родителите им слепи ли са, глухи ли са? Не виждат ли как се обличат, защо са им разрешили да се татуират на 12 години и да си слага пиърсинги? Такова решение би могъл да вземе само пълнолетен човек, а не дете.

През ден четем зов за помощ – избягала Изабела, търси се Стела, някой да е виждал Мариела?

Ами къде сте, драги родители, когато пред очите ви Изабела, Стела и Мариела се превръщат в нагли малки проститутки, когато излизат полуголи от къщи, когато се прибират в малките часове, вонящи на трева и алкохол? Спите ли, дремете ли, не ги виждате ли, не си говорите ли?

И в този ред на мисли се питам каква е ролята на телевизията? Да възпитава, или да поощрява наглостта и разврата? Миналата седмица Гала покани в студиото си 14 – годишната щерка на Орхан Мурад Сузанита и семейството й. Малката е известна с опитите си да пее, с разголените си форми и непукисткото си поведение. „Кажи ми сега, мило дете, откога пушиш“, попита внимателно Гала, сякаш на посещение при нея се е отбила някаква звезда от световна величина. „Ми…пуша малко, сутрин с кафето една, като хапна пак, три, четири на ден максимум.“ – отговори девойчето, което отдавна не е девойче, а само по възраст.

Ами училището върви ли, продължи водищата. „А, не ми се учи много, имам си други приоритети“ – нацупи устнички Сузанита. Стигна се и до темата за сек*а. Младата издънка на Орхан Мурад обяви, че отдавна го прави, но била казала на родителите си. „А защо се снимаш с голо ду*е?“ продължи Гала. „Защото ми е хубаво и ме кефи“, отговори дръзко момичето.

Питам се защо Гала реши да кани малката госпожица и то в най-гледаното време, когато пред телевизора има деца?

Какво искаше да ни покаже с интервюто с нарисуваната госпожичка? Можеш ли да каниш непълнолетна, нищо, че е с баща си и майка си? Можеш ли да развяваш нейните пошли ценности пред цял народ?

Питам и също има ли тази девойка разрешение от Инспекцята по труда разрешение да работи, да снима клипове, да пее нощем в чалготеки, когато по закон на нейната възраст това е забранено и става само при изключителни случаи? Къде е Агенцията за закрила на детето и куп още НПО-та, та малката лолитка се чекне пред камери и проповядва разврат пред подрастващите в цяла България и те се избиват да й подражават? Като на Гери-Никол, когато също беше непълнолетна.

И най-важното – кой й дава и ефирно време? СЕМ къде е?

Настоявам всички майки да се обединят срещу тази пошлост, а в ефира да спре да се показва пошлостта, дори и с възпитателна цел.

Ние искаме да отглеждаме нормални деца, а не малки проститутки, пише възмутената бургазлийка.

А ние сме съгласни.

Институциите спят, родителите са вдигнали ръце, а децата ни се превръщат в малки блудници.

Някой трябва да спре това!

Завинаги!

Благодаря на майката изправила се за да защити…Нека сме повече…И аз съм майка,и баба също…ПОДКРЕПЯМ ВИ !!!Не искам децата ни да израстват в пошлост и поквара…искам В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ЗДРАВИ ,КРАСИВИ И ДОБРЕ ВЪЗПИТАНИ ДЕЦА,за да сме спокойни за БЪДЕЩЕТО…

Bravo i az te podkrepqm vapreki ce imam momceta si prava

Напълно си права и те подкрепям!

Точно това е истината……. но аз мисля, че все пак всичко започва от семейството! И после е влиянието от вън. Родителите трябва да учат децата си на ценности и да налагдт норми!

Опростачихме сами Децата си жалко,госпожата е права.

Заставам плътно до теб! Подкрепям те, това са ,,добре гледаните,, деца, на които нищо не им е отказвано.

От това което прочетох майката е найстина права и я подкрепям на 101 % но да ви кажа за мене от къде тръгва основния проблем от там че едно време можеше спокойно да удариш шамар на детето си със образователен аспект за да знае кои командва парада и кои определя правилата докато стане на 18 (пълнолетие) а сега посегнеш ли му може да стане страшно от страна на закрила на детето ще те направят некадърен родител които тормози детето си и го малтретира и т.н. след това вече държавата ни е виновна и ние самите сме си виновни защото Държавата това сме ние Народа

и аз си имам 3 прекрасни дечица и ще се боря до края да станат хора не ме е изсрах нито от закона нито от управляващите ще се боря защото искам да видя моето по осъвършенствано аз как успява във живота

Моля , не обиждай котаци.А малките кур **та не ги жали.Лошото е че има далеч по свестни момичета /в случая/ , за които действа общия знаменател, теглещи неприятности .Защо им дават медийно присъствие.Много важно че ещерка на някакъв дудукчия.Подарете му кобра и ще мирясаме.Като няма с какво да се занимаваме в бедната на смислени неща Родина , поне не ни занимавайте с подрастващи ку*ви.

101% подкрепям тази майка.аз живея е работя в гърция.имам14г.син и12г.дъщеричка.напуснах софия преди 8г защото съученик първокласник на сина ми му предложил водка и цигара в уч.тоалетна.мъжът ми е гръг.така заминахме за гърция в едно село което няма нищо общо с белокоменна гърция.и слава богу.тук нещата са по различни.не че родителите са по добри.но в училище имат час по религия и в неделя ходят на църква.всички църковни празници са неучебни и ходят на църква със училище…може би това помага.но слава богу че напуснах софия.тогава имах угризения за децата ми.че ги лишавам от езд плуване или мол а.сега се радвам.

Подкрепям госпожата , също съм възмутена и питам :КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ ?Майката е вдигнала ръце и казва – не мога да изляза на глава , дъщеря ми прави каквото си иска , пуши и се прибира късно , бяга от часове …!! Но къде бяхте , скъпа майко , през първите години , имаше ли контрол или оставихте детето си да го възпитава улицата ? Отдавна и аз питам : къде е СЕМ ?? Защо пуснаха този сериал „София ден и нощ “ ? Моята внучка като че ли подражава на героините от него ?!?

Това донесе демокрацията в България.

14 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Синдикатите: Риск от бедност грози над 30% от българите

Кадри Нова ТВ Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30% в България. Голяма част от тях не могат да отопляват жилищата си пълноценно – избират дали да живеят на топло, или да се хранят нормално. Това коментира в новините на Нова ТВ главният икономист на КНСБ …

Блиц Новини
Побутването на Мария в Капките започна да дразни зрителите

Кадри Нова ТВ Големият победител в снощния лайв на „Като две капки вода“ е ясен на всички. Актрисата Елена Атанасова наистина даде всичко от себе си и грабна първото място. Тя имаше доста трудна задача да смени“ пола си, за да се превъплъти в образа на германската хеви метъл легенда …

Блиц Новини
Уникална драма се разрази при въпрос за 30 000 лева в „Стани богат“

Кадри: БТВ Мартен Демирев, който ръководи няколко бизнеса в различни сфери, направи блестяща игра в „Стани богат“ тази вечер. Той рискува за отговорите на повечето въпроси, но това му донесе успех, тъй като спечели 20 000 лева. Мартен дори можеше да си тръгне с 10 000 лева повече, ако беше …

error: Content is protected !!