fbpx

Една невероятна идея за домашен офис

Снимки Ema Peter Photography

След като дълги години работи извън дома си, канадският архитект Ранди Бенс решава да създаде нов офис за себе си и своите служители.

Целта беше да разполагам с всички предимства на работата от вкъщи, като заедно с това имам и отделно пространство за екипа – място, където да правим съвещания с клиенти и съдружници, както и да имаме повече свободно място за нашите проекти, казва Бенс.

Имайки това наум, екипът му обмисля няколко конструктивни варианта. Накрая се спира на голям товарен контейнер. Последният е дълъг 40 фута, широк – 11.5 фута и висок – 9.5 фута, пише „Профит“.

Друг плюс е устойчивостта му, както и възможността да бъде преместван в случай на нужда.

Контейнерът пристига до къщата на Бенс 95% готов за употреба.

Интериорът на офиса е оформен с дървен материал, за да създава уютна и топла атмосфера. Голямо бюро е разположено покрай едната стена. То осигурява достатъчно работна площ.

Освен това в офиса има обособени малка кухня, помещение за миене, кабинет с принтер и отворено студио. От къщата на Бенс са прокарани вода, ток и всичко друго, за да функционира бизнесът.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!