fbpx

Една българка към Цветан Цветанов: „Вие, господине, сте никой!“

dunavmost.com

Елена Гунчева

 

Аз, като една от народа, или както Вие ни наричате – мат`рияла, като част от Вашия суверен, искам да ми отговорите

Подаването на Вашата оставка като депутат от 44-тото Народно събрание, както и от двете комисии в него, предизвика много въпроси.

Затова и аз, като една от народа, или както Вие ни наричате – мат`рияла, като част от Вашия суверен, искам да ми отговорите:

– Редно ли е според Вас след като последните десет години сте работили само като политик, да си позволявате покупката на седем апартамента, след като има много българи, които губят жилищата си заради политиката на геноцид върху българския народ, която е емблема на партията Ви?

– Как сте спестили от едни заплати пари за подобно жилище, за което явно официалните Ви доходи не съответстват?

– С какви пари ходихте всяка седмица на молитвени закуски, срещи и разговори в САЩ? Като каква идваше Вашата съпруга, при положение, че по протокол не се налага да Ви придружава и кой й плащаше сметките? Колко струват на българския народ Вашите екскурзии по света?

– Смятате ли за редно български политик демонстративно да носи копчета на ръкавели на чуждо разузнаване?

– Какви са връзките Ви със собствениците на „Артекс” /всичките дъщерни дружества/, пускали ли сте сигнал срещу тях и какво се е случило с него?

– Вие ли поискахте да купите /замените/ апартамент в тяхна сграда или те Ви предложиха сделката след започване на проверката?

– Те ли Ви предложиха преференциалната цена или Вие настоявахте за такава? И изобщо има ли платена цена или това беше престация срещу законодателната „услуга”?

– Извън стойностите по нотариалния акт, записани почти на данъчна оценка, други плащания има ли направени по сделката?

– По сделката с цел избягване на по-високи такси и данъци, има ли вписана занижена стойност и според Вас това не е ли нарушение на данъчното законодателство с цел Вашето облагодетелстване при плащането на данъци и такси по сделката, като се има предвид разпоредбата на ЗМДТ, че данъците при замяната се изчисляват върху цената на имуществото с по-висока стойност? С колко сте ощетили държавният бюджет при посочената в нотариалния акт силно занижена цена на придобития от Вас имот?

– Каква е ролята Ви в изготвяне, внасяне и гласуване на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията относно удължаване срокът на разрешенията за строеж за две категории строежи и това не облагодетелства ли пряко Вашия продавач и то по време непосредствено преди сделката?

– Не считате ли за конфликт на интереси, за корупция и престъпление подобно преплитане на политическо, служебно и лично отношение при тази сделка?

– Считате ли за редно всички подобни сделки на занижени цени да бъдат разследвани и считате ли за редно да бъдат разследвани от Вашите приятели, които сте назначили за разследващи в комисиите и прокуратурата? Смятате ли за редно господин Георгиев, председател на Комисията по корупция, също да е декларирал неверни данни пред комисията и същият този човек има ли моралното право да бъде на този пост?

– Смятате ли, че имате моралното право да запазите този придобит по безкрайно спорен начин имот и да останете изобщо в политиката?

– Смятате ли, че имате моралното право да подготвяте изборите и да предлагате кандидати за евродепутати?
Господине, аз знам, че няма да получа отговор на въпросите си, защото няма независимост на властите, а Вашата партия се е сраснала с държавата. Но знайте, че от пари, ограбени от българският народ, никой нищо добро не е видял! Наглостта и арогантността преминаха всякакви човешки, морални и политически граници!

Вие, господине, сте никой!

А на поставените въпроси, бъдете сигурни, че един ден не само ще се дадат отговори, но и ще получите справедливост! Справедливостта на народа, не на Вашата шайка, справедливостта на пенсионерите с 200 лева пенсия, на умиращите от глад хора по селата, справедливостта на работещите бедни, загубили единствените си жилища заради „успешната” Ви политика на геноцид спрямо българския народ!

А дотогава Ви пожелавам само помени в новия Ви апартамент! Защото не може да градите щастие върху гърба и нещастието на народа си!

Елена Гунчева

И аз те подкрепям, да отвърнем подобаващо на тези самозванци политици на предстоящите избори. В старна, където населението непрекъснато намалява поради недалновидната политика на управляващите се вихри неубуздана надпревара от забогатяване. В старна , където се затварят болници, отделелия, аптеки, училища се купуват тецове, хотели, медии, апартаменти на килограм. Прахосват се пари за ненужни нам въоръжения под натиска на външни фактори. В старна , където беднотията се развихря се изпълняват без обсъждане проекти от автобусни спирки до магистрали и улични куриози със отвратително качество и материали при пълно безхаберие от контролните органи. В страна, където управляващите са със съмнително качество и обазование се изработват закони и правилници обслужващи единствено тяхната несменяемост и незачитане волята на мнозинството. Крайно време е да се изпълнят повечето точки от неосъществения референдум.

Страхотно!Този нагъл човек вече сутринта пак ни дотягаше по телевизията,явно тези хора са изтрешели,щом уж ги махат от едно място , а ги оставят на друго,защото било партийно , а че се хранят от държавните пари ,това никой не говори …………тишина безсрамна ,навлякоха и онази свиня Александър Йораднов,въобще страшно

Да ние те подкрепяме цялата партия трябва са си тръгне с него това е срам за България. Ще го местим до като си напъ лни гушката яко

гласувам за всеки друг,но НИКОГА ЗА ГЕРБ!!!!! Направете същото!!!!

Kel faida kakto ce kazva c tezi octavki. Te ci vzexa i zabogatjaxa pokrai vlacta cega e red na cledvashtite lapachi. I taka demokracijata shte e bezkraina c pokolenija napred. Procto nishto ne ce promenja za naroda.Zashto ne ce konfickuva. Za kokoshka njama proshka za bogatite njama zakoni . Jalko za naroda ni.

Днес същите лайнари пуснахте в сайт,че през странжа минават канибали!Канибалите сте вие свободни комунисти!сободни сайтове ,свободна телевизия,а за народа БЕЛЕНЕ!БОКЛУЦИ!НЕ Е ЛИ ВЕМЕ ДА ВИ ИЗБЕСЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗРОДИ!!!!!!!

Нищо няма да последва при сегашната съдебна мафия „най-независимата“ в света с подкупи, длъжностни престъпления и гнусно мошенически присъди!!! Заинтересовайте се дали има осъден съдия за длъжностни престъпления като Ченалова с 14 повтарящи се длъжностни престъпления само по едно дело където се откраднаха 4 млн.лева!!!

Как се живее с 50.лв.социална помощ и даму работиш 14. Дена.

Как се живее с 50.лв.социална помощ и даму работиш 14. Дена.

Само само помени на всички ,които са крали да си живеят и помени да правят

Ти не си обикновен „мат’риал“,а Комунистическа Овца и мърша!Аз да те питам:Как Корнелия приватизира“Техноипекс“?Как плаща обучението на сина си е САЩ?Как БКП ограбиха пенсионния фонд?Защо БКП убиха Луканов? Какво работи мъжа на КУРнелия?Шибани Комунисти и Партизани!

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!