fbpx

Един кмет написа: Няма такава държава! Обади се в полицията с оплакване от роми, отговорът го втрещи

Кметът на гр. Стамболийски Георги Мараджиев предизвика истинска буря във Фейсбук с разказа си за своето „взаимодействие“ с местната полицията. Преди два дни той разказа как му се наложило да се справя с обществения ред и по-точно ситуацията в ромската махала, от която дънело силна музика. Той се обадил в полицията, а какво станало тогава… По-добре прочетете собствения му разказ за събитията:

„Изключително съм възмутен! Нещо повече: бесен съм, защото няма такава държава като нашата, няма такава държава никъде по света! Преди минути започнах да получавам сигнали от граждани, че в ромската махала музиката е нетърпима и още преди 40-50 минути има подадени сигнали за това в полицията, но от страна на служителите на реда все още нямало никаква реакция. Вдигам телефона и се обаждам като обикновен гражданин на тел. 033963311.

Казвам: Извинявам се много, но се обаждам за силна музика в ромската махала в кв. Полатово. Отговорът е следният: Господине, не можем да огреем навсякъде, имаме само една патрулка.

Аз казвам: Господине, извинявам се много, но като гражданин искам да ви уведомя, че има подадени при вас сигнали от близо час и няма никаква реакция от страна на полицията в Стамболийски.

Отговорът на дежурния полицай е същият: Господине, не можем да огреем навсякъде, ако трябва, ще чакате и два часа.

Оттам аз му казвам: Обажда се господин Мараджиеви след минута искам реакция от ваша страна. Отговорът вече е друг: Извинявам се много, веднага ще изпратим автомобил в махалата.

Възмутен съм, защото съм купил шумомер за 3 хиляди лева на полицията, предоставих автомобил за безвъзмезно ползване на полицията, подготвям ремонт на Паспортната служба за 5 хиляди лева. Ако някой друг кмет е направил повече от това за полицията в своята община, нека ми се обади. И в същото време точно тук няма реакция от страна на служителите на реда, хората да звънят, аз да получа за 15 минути 15 обаждания за силната музика в ромската махала, и да няма реакция от РУ Стамболийски – това означава, че такава държава няма! Оттук нататък аз какво мога да направя? Обаждам се като обикновен гражданин и виждам реакцията на дежурния полицаи към обикновените граждани каква е! За мен това означава, че този полицаи още утре трябва да си тръгне от работа. Трябваше ли да звъня на началника на Районното управление г-н Керпиев, за да си свършат работата полицаите, защото се наложи и на него да му звъня. Тук е мястото да му благодаря за бързата реакция от негова страна! Но отношението на дежурния беше отвратително спрямо гражданите.

Няма такава държава, няма управия, докато не се промени Закона за местното самоуправление и за местната власт, защото аз не съм шериф. Не мога да отговарям за неща, които не са ми в правомощията, но съм в правото си да кажа какво мисля и го правя съвсем открито!“

 

 

ПЪК АЗ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ САМО В ДОБРИЧ Е ТАКА .НЯКОЛКО ПЪТИ МИ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ТЪРСЯ СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ДЕЖУРНИТЕ В ПОЛИЦИЯТА.ВСЕ ЗА КРАДЦИ.СЪС ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ ТЕ ОТПРАЩАТ … .С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ,ПРЕВЪРНАХА ГРАДА НИ В РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

Ако всички кметове са като този,то не само полицията ,а и всички ще работят отговорно !!!Но зависи какъв човек е на този пост,обикновено кметовете са мошеници и тарикати…

Браво!!! Г- н Мараджие е отговорен човек и кмет!!!

niakoi vijdal li e policai da patrolira pesha ako ima samo edna kola ,kakvo praviat ostanalite?kolko se razpisvat na zaplata?s kakvo tehnia trud e po tejak ta da gi pensionirat po rano.

Той не е изключение. Не бързайте да го хвалите. Лъжец и крадец от класа.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!