fbpx

Евродепутат напомня: 1 лв. няма да стане 1 евро, а 50 цента

novavarna.net

„Вървим по план по пътя ни към еврозоната. Няма как да влезем утре или след два месеца. За да станем член, трябва да изпълним всички критерии. В момента изпълняваме най-важните. Предстои и този, при който трябва да останем две години в чакалнята – ERM 2.
Затова 2022 е реалистично като година да приеме еврото“ Това заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел. „В ERM 2 няма да се промени нищо за България, нито с българския лев, нито с обмяната на валутата.
Когато приемем еврото, ще спестим пари, които губим в момента от обмяната“, обясни Майдел. „Сближаването на икономиката ни със страните от еврозоната върви доста добре. В последните години сме постигнали много“, каза тя. Майдел напомни, че всеки може да дели на 2. „1 лв. няма да стане 1 евро. 1 лв. ще стане 50 цента“, каза тя.“Последните присъединили се страни имат инфлация под 1%, дори и по-малко“, добави още евродепутатът. „Еврото няма да ни направи по-бедни, а точно обратното“, каза Ева Майдел. На въпрос дали ще бъде в листите на ГЕРБ за евродепутати, тя отговори, че това ще стане ясно в края на март – началото на април.

Момент! Пътрво трябва да се научим да делим на две и ако се справим… Тогава може да вкезем в ЕС! :)))

Дълга опашата лъжа. В момента на смяната на парите цените на стоките и услугите ще скочат като европейските , миниму 2 пъти. Ако следваме сегашния курс, евро – 2 лева , гарантирано обезценката ще е 4-5 пъти. Т.е. 1 лв. – 20-25 цента. Отидоха в канала спестяванията на хорица в банките , отидоха оценките на имоти, животни , бонови книжки и т.н.т. А земята – земята българска за без пари на китайци, евреи, арабески и други . Да ви е честито новото правителство на ГРОБ след изборите. Истинската цел е да се вземат заеми, т.е. да станем още по-зависими. Тя Англия се усети, но късно, хем не беше сменила валутата !

Лъжете хората ! Как си вярвате на лъжите ? Нали казвате 1лв ще е равен на 50 цента Е ,е тогава кое е по голямото единият лев или петдесет цента За такива като теб госпожо евродепутат се чудиш къде да си похарчиш еврата от депутатската заплата А бедния пенсионир какво го грее , че не му стигат и без евро ниската пенсия в лева

Госпожата с не българската фамилия определено няма да стане по бедна.Тези със заплата 560лв като разделим на две 280 евро като махнем плоски данъци осигуровки и ред други удръжки направо сме забогатяли от сега се чудим как ще ги харчим толкова пари.

ТАЯ Е МАЛОУМНА ,ПЪРВО КАЗВА ЧЕ ЕДИН ЛЕВ ЩЕ СТАНЕ 0.50 ЕВРОЦЕНТА А ПОСЛЕ КАЗВА ЧЕ ЩЕ СТАНЕМ ПО БОГАТИ, СЕГА С 10 ЛЕВА СИ КУПУВАМЕ 10 ХЛЯБА А СЛЕД ТОВА С 5 ЕВРО ЩЕ СИ КОПУВАМЕ 5 ХЛЯБА .НИКОЙ НЯМА ДА ОСТАВИ ЦЕНИТЕ СЪЩИТЕ А ВСИЧКО ЩЕ СЕ ЗАКРЪГЛИ НАГОРЕ.А ИДИ СЕ ОПРАВЯЙ ПОСЛЕ.ТАЯ СЪЩАТА ПОСЛЕ ЩЕ РАЗПРАВЯ ЧЕ НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ДОБРЕ,АМА БИТИЯ БИТ Е….Я, Е..Н.

Изказването Ви е капан за наивни души

Нали не си мислите, че хляба ще стане 50 евроцента(примерно!)? Това е елегантен, но много мръснишки начин за вдигане на ВСИЧКИ цени! Не бъдете наивни! Ако си мислим, че цените ще се преизчислят в евро и няма да се увеличат, се лъжем жестоко, напротив, това е начин за ЗАКОНОВО им увеличение! Ще доживеем и ще видим!

Още един начин за ограбване на бедните и увеличаване богатствата на крадците, натрупали пари по престъпен начин, т. е. с политика.

Ами те цените и сега са юропейски Тъй че по бързо да става !Мисля че ще спечелим от тъпи търговци

аз преживях прехода във Франция от франк към евро и усетих последиците за моя джоб…По това време госпожата на колко години е била и дали е знаела да дели на две

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!