fbpx

Ева Веселинова показа вълнуващи снимки, от които всички жени онемяха

Русокосото изкушение на родния ефир Ева Веселинова реши да прекара почивните дни около Коледа и Нова година по доста интересен начин, пише  jenata.blitz.bg. За разлика от повечето си палави колежки, лицето на Нова телевизия не се отдаде на щури купони с много пиене и разврат, а наблегна на културния туризъм извън България.

Преди време Веселинова сподели в „На кафе“, че е била на почивка във Виена. Очаквано или не, но Ева не разкри в чия компания е била.

И все пак чаровната репортерка споделяше от време на време снимки в личния си фейсбук профил, от които се виждаше как прекарва времето си в Австрия.

 

Последните й фотоси обаче предизвикаха голям фурор. Жените, които ги видяха изпаднаха в захлас и завист, а мъжете гледаха неразбиращо.

„Императрица Сиси е една от най-красивите жени в историята. Известна е като любимка на народа на Австрия и ненавиждана в императорския двор. Нейната трагична съдба се превръща в легенда и сюжет на много книги и филми. Eто го нейният замък и вещите й“, написа Ева Веселинова във фейсбук, където сподели, че се чувства като „принцеса“.

 

Именно там тя показа едни от най-величествените и красиви рокли, които императрица Сиси е носила. Красотата на тоалетите подлуди всички жени. Уверете се сами.

Още едно провинциално НЕдоразумение ,което минава и през трупове ,за да пробие в София ,а озъбената й ,,усмивка,, направо ме отвращава ,както и самата тя ! Ицо 100-те манекенки я чака ………..

А колкото до дъха ми – не ,не спря ! хахахахаххаха

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!