fbpx

Дубай подготвя следващото чудо на света – безкраен басейн на 210 метра от земята (снимки/видео)

pochivka.blitz.bg

Най-големият мол, най-високата сграда и най-луксозните хотели… В Дубай ще намерите всичко „най“!

Сега мястото, което с течение на годините се разви от най-обикновено бедуинско село в най-модерния град на света, се готви за ново предизвикателство. В Дубай започва строежът на най-високо разположения, безкраен басейн на света.

През последните години Дубай е сред любимите дестинации на българите. Повечето от туристите пътуват дотам най-вече през зимата, за да се насладят на плажовете и слънцето или да се възхитят на невероятната архитектура. Още повече, че Дубай е прочут с мегаломанските си проекти. Не случайно най-сниманата сграда на света е хотелът Бурдж ал-Араб.

На изкуствено създадения остров Палм Джумейра сега се подготвя може би най-грандоманският проект – огромен, почти безкраен басейн, който ще бъде построен върху покрива на 52-етажния хотел. Изпълнител на проекта е компанията Nakheel и съвсем скоро туристите ще могат да поплуват на височина 210 метра над земята.

Самият хотелски комплекс Palm Tower е впечатляващ.

Петзвездният Palm Tower ще се състои от 432 луксозни апартамента, 290 стаи с множество заведения за хранене и развлечения. Хотелската част ще заема първите 18 етажа от сградата, а останалите апартаменти вече се продават. Може да избирате между напълно обзаведени студия и апартаменти с една, две и три спални с панорамен изглед към Палм Джумейра, Арабския залив и силуета на Дубай.

Жителите и гостите на The Palm Tower ще имат директен достъп до Nakheel Mall, който в момента се строи в сърцето на Palm Jumeirah. Palm Tower ще Ви предложи и директен достъп – чрез мост и пешеходни пътеки – до плажните клубове на Palm Jumeirah.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

Блиц Новини
Участничка в „Ергенът“ се оплака от нездравословни условия

Снимки профил инстаграм Дамите в романтичното шоу „Ергенът“ окапват една по една. Много момичета са вече извън формата и разказват за впечатленията и преживяванията си от престоя вътре. Оказа се, че любовта не е единственото, което ги придружава в ежедневието. Явно храненето не им се е отразило добре. Една от …

error: Content is protected !!