fbpx

Драматичен обрат за Нана! Водещата спира битката с рака

Нана Гладуиш била на финалната права на битката си с рака, след като преди точно една година диагнозата ѝ бе поставена за втори път. Тв водещата имала намерение да прекрати терапията си от началото на юли, а дотогава щяла да направи още няколко вливания на медикаменти, които се случвали през точно 21 дни, съобщава Пик.

Гладуиш все още нямала категоричен отговор на въпроса дали се е преборила завинаги с онкологичното заболяване. Това щяла да разбере едва когато се възстановяла от последната си операция и намерела сили да излети за Израел, където и при двете ѝ боледувания екип от най-добрите световни специалисти я наблюдаваше. Там Нана щяла да се подложи на редица изследвания, с които да провери дали се е повлияла положително от десетките литри химия, които една година организмът ѝ приел.

В момента водещата на „Съдебен спор“ не се чувствала съвсем добре, защото тежко преживяла интервенцията по премахването на яйчниците ѝ. Била съсипана не толкова в психологически план защото отдавна знаела, че операцията е наложителна, колкото във физически.

Заради химио- и лъчетерапиите тялото ѝ било изтощено и няколко дни тв звездата останала прикована за леглото. Във втората си битка с рака Нана загуби и повече от 10 килограма от теглото си, а отслабването се отразило сериозно на тонуса ѝ. Именно заради това се чувствала като развалина. „Подценявах тази операция. Позволих си да я неглижирам. Мислех си, че отивам, влизам в болница, правят я и хуквам, но не стана точно така“, споделя Нана, до която за пореден път плътно застанали съпругът и синът ѝ, както и болната ѝ сестра Мартина.

Припомняме, че Мартина бе диагностицирана с тумор в мозъка, който бе премахнат след тежка оперативна намеса. Двете посещаваха заедно курсовете си по химиотерапия и в момента сестрата на водещата също била добре. Когато Нана научила за състоянието ѝ, оставила своята битка на зад план и се втурнала да помага на най-близкия си човек. После обаче шокът отшумял и двете реши да приемат ситуацията с чувство за хумор. „Дори цинично понякога си правехме майтап. Защото не знам дали е трагично, но със сигурност е комично. Просто абсурдна ситуация“, коментира Гладуиш.

не се отказвай мила.имаш хора които те обичат и трябва да живееш заради тях започни лечение със сода но биологична и с корен от глухарче.вари на чай.пии го преди храна.успех.

Не пада духов г-жа Таня .Ти си силна жена и ще успееш.Не се предавай защото до теб са синът ти,съпругът за които ТИ СИ ИМ НУЖНА.БОРИ СЕ ЗА СЕБЕ БЕ СИ И ЗА ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ.НИЕ ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ! УСПЕХ!

Аз се казвам Снежа ,в момента съм на 57 г.бях на 38 когато почнах битката с тумори и карциноми по моето тяло.Първата операция бе през 2000 г.9ч 30 м.Синдром на Къшинг.Втората с рецидив,далак и злъчка 8ч 30м.,а третата с карциноми на щитовидната жлеза.Преди всичко това бях 55кг.,до първата опрация бях станала 130кг.минах с окапване на коса 3 пъти ,химия,радио облъчване ,но досега не съм давала гласност на моите перипетии ,преди първата опрация изкарах 3 инфаркта доста големи от по 0,30мин.Останах без бъбрек ,но не се оплаквам държа се на крака и в момента съм с 90 пр. инвалидност и то БЛАГОДАРЕНИЕ на доцент Петков и екипа му от втора хирургия Александровска болница София,а впрочем аз съм от Русе ВЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ бъдете здрави за да помагате и на други.А за Вас ви пожелавам да имате дух ВОЛЯ и да мислите че ще бъдете здрави както ме посъветваха и мен лекарите.Бъди здрава и голям дух.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!