fbpx

Дори и да не вярвате в „тези работи“: В последната цифра на годината на раждане е закодирана тайната на живота ви

Дори и да не вярвате в „тези работи“, следващите редове ще ви се сторят интересни, а може да откриете и някоя тайна за себе си! Това пише изданието „За жената“.

Смята се, че годината на вашето раждане е предварително определена отгоре. И душата не я избира случайно. Последната цифра от годината на раждане е особено важна. Тя е подчинена на един от петте основни елемента . А вашият елемент определя важните моменти във вашата съдба.

Според древния китайски календар, на който източният хороскоп се базира, във всеки един времеви момент на Земята властва един от петте основни елемента – дърво , огън , земя , метал и вода . Астролозите са уверени, че тези елементи имат силно влияние не само върху природата, но и върху природата на човека. Те определят неговата психическа организация, навици и предпочитания.

В коя година сте родени? Вземете последната цифра от годината на вашето раждане и научете нещо ново за себе си! Земя (последна цифра от годината на раждане – 8 и 9).

Хората от годината на земния елемент са надеждни и търпеливи . Силите на земята им помагат да са отговорни пред своите близки. Те имат много амбиции, но в същото време са идеалисти . Те са „земни“ хора и решават проблемите си поетапно и на трезва глава. Имат добре развита интуиция .

Околните се опитват да подражават на „земните“, тъй като имат добре развити морални и етични ценности. Хората на елемента „земя“ ценят етиката и дисциплината, а също така знаят как да използват собствените си ресурси разумно поради тяхната доста консервативна природа. Хората на Земята са в добри отношения с парите. Те са сдържани в емоциите, но при това се нуждаят от обич. На „земните“ хора не достигат мъничко авантюризъм и оживление. Те са често жестоки и упорити.

Искат да контролират всичко и често се ръководят единствено от собствените си интереси и желания. Преди всичко в живота те се страхуват от неизвестното и то до степен на панически атаки и депресия. Земята е центърът, който е отговорен за промяната на сезоните. Цветът на земята е жълт и се свързва с храносмилателната система, по-специално с далака и стомаха. В допълнение, на хората от този знак се препоръчва да стоят настрана от блатистите райони и места с висока влажност. Огън (последна цифра от годината на раждане – 6 и 7).

Огнените хора винаги жадуват за приключения и никога няма да откажат да изследват нещо ново. Това са много активни и енергични личности и отлични лидери , които обичат да се състезават и да печелят.

Огнените хора като правило са привлекателни и красиви, те не могат да издържат на самотата, предпочитат да се заобикалят с хора и постоянно движение.

В допълнение, те са изключително обвързани с близките си и всячески се стараят да поддържат семейните връзки. Огнените хора се отличават с високо самочувствие и самоувереност, те са интелигентни и приятелски, решителни и ефективни, и надарени с ораторски талант. Недостатъците на „огнените“ хора са тяхната агресивност и прекомерно желание да постигнат целите си по всякакъв начин. Освен това те са прекалено емоционални и нямат търпение. Егоистични и прекалено амбициозна. Рядко се спогаждат с други хора.

Огънят е ориентиран на юг, представлява летния сезон. Цветът на огъня е червен, асоцииран е със сърдечно-съдовата система. На хората от този знак се препоръчва да стоят далеч от прекомерната топлина и да не се поддават на вълните от емоции.

Дърво (последна цифра от годината на раждане е 4 и 5).

Хората, родени под знака на дървото , са много щедри. Те твърдо се придържат към принципите си по отношение на етичното поведение, обичат да изследват света и да анализират информацията , но въпреки това те се отличават с рядка сила на убеждение .

Хората „дървета“ са много художествени и творчески ориентирани, което често се проявява във всичко, с което се заемат. Те са трудолюбиви и винаги търсят някакво занимание за себе си, опитвайки се постоянно да бъдат заети. Вярват, че работата най-добре използва тяхната сила.

Те са верни приятели и никога не се държат егоистично, идеални са за работа в екип и са много състрадателни към други хора. Недостатъците на този елемент включват характерната за знака разточителност. Тя е свързана с факта, че те се заемат с повече задачи, отколкото могат да се справят, и поради това често се претоварват с работа, което не е от полза за никого. С други думи, хората на дървото трябва да се научат да определят границите си и да изчисляват правилно силите си.

При определени условия те могат да станат твърде зависими от другите и дори да се изгубят в тълпата, в много отношения това е възможно само поради пасивността и бавната им природа. Дървото е ориентирано на изток и сезонът му е пролет, съответно цветът е зелен. Дървото е свързано с жлъчния мехур и черния дроб. Представителите на този елемент трябва да избягват райони, където преобладават силни ветрове.

Вода (последна цифра от годината на раждане – 2 и 3).

Хората на водата се смятат за очарователни и отзивчиви хора, а също така знаят как да симпатизират. Те са много гъвкави и са способни да вървят по течението. Освен това те са умни и креативни . Тези хора имат страхотно въображение и не се страхуват да го използват. Има много отлични философи и мислители сред тях, те са много независими и най-често упражняват няколко професии.

Представителите на водата имат идеални комуникационни умения и могат да бъдат много убедителни. Трябва да се отбележи и изключителната им способност в областта на дипломацията. Те са много интуитивни и могат да уловят нещо, което се изплъзва от вниманието на другите.

Това са добри организатори и еднакво добри изпълнители, те могат да забележат специалните таланти на хората около тях и да им помогнат да ги развият понататък. Хората на водата могат да бъдат потайни и неискрени и никога да не споделят тайните си с другите. Освен това те имат изразени тенденции да манипулират.

Те винаги и във всичко се опитват да намерят лесен и удобен начин, тъй като се отличават с определена пасивност и често се отдават както на своите собствени, така и на чужди настроения. Това, което трябва да научат, е да стоят твърдо на собствените си крака и да вървят по свой собствен път.

И все пак, водните представители трябва да избягват прекалено „водни“ места, колкото и парадоксално да звучи. Водата е на север. Сезонът е зима, а цветът е черен. Водата се свързва с костната и отделителната система. Метал (последна цифра от годината на раждане – 0 и 1)

Те обичат себе си, но в същото време знаят как да се грижат и да уважават другите. Те като правило са доста ограничени, но с външен натиск активно отстояват себе си и гледната си точка. Представителите на този елемент се стремят към реда и предпочитат баланса и чистотата във всеки смисъл на думата. Те се отличават с надеждност и решителност, въпреки че понякога се държат малко по-особено, като не се опитват да бъдат част от тълпата.

Когато хората на елемента метал знаят какво търсят и искат, тогава тяхната решителност може да бъде завидна, защото препятствията и провалите никога не могат да накарат тези хора да се заблудят и те могат лесно да разрешат всички проблеми. Те нямат страх от самотата и единственото, което искат от обществото, е признанието за техните постижения и успехи. Сред недостатъците на хората от този знак може да се отбележи тяхната периодична импулсивност. Съзнателно или подсъзнателно всички те притежават неустоимо влечение към лукса, парите и властта. Често те могат да бъдат упорити и да се държат неразумно. Като лидери „металните“ хора са много взискателни и искат техните подчинени да изпълнят собствените им високи стандарти и очаквания, колкото е възможно поточно. Металът е западен елемент. Сезонът му е есен. Цветът на метала е бял.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!