fbpx

Доктор Емилова съветва: Спазвайте това и след 10 дни ще сте като нови

Петър Дънов остави режим, с който може бързо да се отслабне и да се пречисти целият организъм!

Хранителният режим за отслабване на Петър Дънов има страхотни резултати и това се потвърждава от д-р Емилова. Тя разкрива, че само за 10 дни с този режим е възможно човек да получи чисто нов организъм.

С този начин на хранене и главно чрез това, което се забърква всяка вечер, човек може да отслабне драстично, но без да губи своята енергия. Напротив, той даже ще се прочисти.

Това, което трябва да се направи първо, е да се поставят 100 гр. жито в термос и да се напълни догоре с вряла вода. Затваряте го и го оставяте така цяла нощ.

На сутринта изпивате напитката, но прецедена. Това става на гладно. Житните зрънца обаче се запазват. Разделяте си ги на три порции за целия ден.

Това представлява всяко едно ваше хранене в продължение на 10 дни. Към житото могат да се добавят само 3 лъж. мед, 2 лимона, 3 ябълки и 9 ореха. Разпределяте си ги равномерно в порциите.

Така наречената “житна вода” може да не се пие чиста, а леко подсладена с мед и с добавка малко лимон. Така се превръща в една чудесна напитка за отслабване.

“Този режим на хранене е измислен от Петър Дънов и трябва да се спазва 10 дни. Може след първите няколко дни да изпитате известен дискомфорт, но това трябва изобщо да не ви плаши. Просто организмът ви започва да се приспособява към новия режим и да се детоксикира.” – споделя д-р Емилова.

Храните, които се консумират, са полезни сами по себе си. Орехите влияят страхотно на мозъка, медът стабилизира имунитета, а ябълките засилват храносмилането.

Това е един чудесен начин не само да отслабнете, но и да засилите своето здраве. За 10 дни ще сте свалили поне 5 кг. и ще се чувствате по-добре.

След края на режима организмът трябва да бъде захранен с т. нар. “ангелска супа”. В нея има моркови, лук, магданоз и картофи. В първия ден след режима яжте само от нея.

 

zdravno.net

Ползвала съм този режим на хранене 10 дни и след това се чувствах много добре. Отслабнах видимо и това ме насърчи да приемам умерено количество храна. Продължих да отслабвам
но вече по-бавно. От скоро намалих движението, това се отрази на кг и започвам отначало.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!