fbpx

Добре е днес да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност

novini.bg

Луната е в знак Овен и се движи на празен ход до 09:11ч, след което преминава в земния знак Телец.

На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора, да пребивавате в комфортна и релаксираща обстановка. Подходящо време за гурме.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки.

Продължава 4-и лунен ден от 08:24ч на 9 март до 08:50ч на 10 март.

Преобладава 5-и лунен ден от 08:50ч на 10 март до 09:18ч на 11 март.

Този лунен ден се счита за добър и щастлив. Символът на деня е Еднорога. Приветства се всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, анализ на собствените и други действия, работа над вътрешната осъзнатост и над чистотата на мислите и желанията. Четенето на молитви и мантри може да подпомогне този процес.

Не е подходящо за сериозни дела. Новите дела няма да донесат успех. Добре е да се правят планове за бъдещето.

Физическото натоварване оказва добро влияние. Особен ефект има и практикуването на йога. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване.

Според поверието за лунния ден е добре днес да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

За уязвима зона се счита стомаха. Употребявайте само лека и прясна храна, свежи продукти, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни продукти. Да се избягва месото, включително риба. Пийте билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, трябва да промените нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която постъпва в организма сега се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ и да се приеме като целебен. Сложните пози е добре да се избягват.

Подстрижката може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на нея може да се освободите от депресивно състояние.

Сънищата отразяват вътрешното състояние. В този период стават промени в духовен план, трансформация от едно състояние в друго. Ако се отнесете внимателно към сънищата, ще разберете в каква посока ще бъдат промените. Смята се, че ако сънищата са свързани с път, това е добър знак, а тежките сънища показват здравословни проблеми. Добър знак, ако плачете на сън. В този момент душата ви се пречиства.

Днес е 25 слънчев ден – Ден за изплащане на всякакви дългове. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Помирете се с неприятелите си. Подходящо време за молитви. Благоприятни са семейните събирания. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!