fbpx

Днес рожден ден празнува…

Доц. д-р Емилия Радкова Масларова е български политик, министър на заетостта и социалните грижи (20 декември 1990 – 8 ноември 1991 г.) и министър на труда и социалната политика (17 август 2005 – 27 юли 2009 г.).
Родена на 3 юли 1949 г. в Якоруда. Има висше икономическо образование. Омъжена е (втори брак) за Антон Масларов – син на комунистическия функционер Иван Масларов.

Председател на Демократичния съюз на жените. Член на ВС на БСП. Член на Съвета по социално-икономическа политика. Съпредседател на Съвета по демография и здравеопазване.

Народен представител. Избрана за депутат в 38-то и (от 27-ми МИР – Област Стара Загора) в 39-то и 40-то НС. Заместник-председател на парламентарната група на Демократичната левица в 38-то НС и на Коалиция за България в 39-то НС и 40-то НС.

Избрана за министър на заетостта и социалните грижи в правителството на Димитър Попов и за министър на труда и социалната политика в правителството на Сергей Станишев.

Масларова , нали и нея бяха открили нарушения…И тя с сигорност се евъзползвала с парите на народа . Как успяват ,умело да излизат чисти…Имат пари и се отправят…Корумпираната съдебна с– ма , ги управдава . Както управдаха Ц . Ц . сега ще трябва да му се извиняват, което е голяма наглост от негова страна .

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Силвена Роу: Невиждано наводнение в Дубай

Кадри БТВ Климатичните промени все по-осезателно напомнят за себе си. Вече няколко години сме свидетели на екстремни горещини и наводнения предизвикани от огромни количества дъжд. У нас също на няколко пъти тези валежи създадоха тежки проблеми в различни райони на страната. Но за Дубай и района това са невиждани количества. …

Hell's kitchen
Сладкарката Стефани се изложи с бъркани яйца

Кадри Нова ТВ Настана радост сред феновете на Хелс китчън след изгонването на Стефани. На всички им бяха в повече скандалите, които провокираше в общежитието с кого ли не. На сбогуване се скара и с Димитър, който опита да защити любимата си Симона от нападките й. До това шеф Ангелов …

Блиц Новини
Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ Вечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу. Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и …

error: Content is protected !!