fbpx

Седмицата завършва с успех за едни, за други обаче неделя ще…..Вижте хороскопа за 24 февруари

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец

Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви приключва един много хубав и много важен период. Важното е , тъгата Ви да не сублимира под формата на яд към останалите ( като цяло) и към Вашия любим човек (в частност). Те за нищо не са виновни.А и се постават редом с Вас…
Близнаци

Проблем от паричен характер ще се изпречи пред Вас и Вашия любим човек през днешния ден. Средствата ще са или прекалено много или прекалено малко за постигане на някоя обща цел и ще се наложи да решавате тази сложна задача заедно. Бъдете внимателно и предпазливо.
Рак

Способността Ви да мислите нестандартно и да намирате успешни решения във всеки момент сега е по-важна от следване на указанията. Само че докато човекът, който раздава задачите е наблизо, не е зле да се преструвате. Но тъй като проектът със своята оригиналност ще се отличава от останалите, Вие ще привлечете огромно количество положително внимание, а тези, които Ви обкръжават, ще бъдат невероятно възприемчиви към Вапата нова грандиозна идея. Колкото по-грандиозна, толкова по-добре!
Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.
Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с коитото не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек.
Везни

Много ще е трудно за Вашия любим човек да се примири с факта, че не всичко в живота му върви в онова направление, по което би му се искало, нито става точно във вида, по който той го е планирал. Само Вие можете да му помогнете да намери себе си в хаоса на създалата се ситуация, както и да се почувства по-уверен и свободен.
Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна… Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.
Стрелец

Бъдете внимателни към заобикалящите, и не се стеснявайте да наблюдавате как се изпълняват Вашите разпореждания, поръчения и молби. Голяма е вероятността, за чуждото невнимание и мързел да се наложи да плащате Вие. Не са изключени конфликти и спорове, но някои представители на Вашия зодиакален знак ще успеят да се въздържат от язвителни забележки по адрес на собствените си шефове. Отношенията с близките също се подреждат не най-хармонично. Ще напомнят за себе си отдавнашни разногласия и конфликти, а Вие неочаквано ще станете злопаметни.
Козирог

Днес най-сетне ще разберете, какво искате от своя личен живот като цяло, и от Вашия любим човек в частност. Само не избързвайте да реализирате веднага намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още утре ще се оцвети в съвършено други цветове…
Водолей

На Вашия любим човек ще се прииска днес да получи от Вас невъзможното, като за целта ще се опита да положи всички мислими и немислими усилия. Най-забавното ще е, че той няма да разбира, че трябва да направите именно невъзможното, та ще се наложи много дълго да му обяснявате.
Риби

Днес на Вашия любим човек ще се наложи да прави много от онова, което не би искал да прави. Постарайте се да насочвате неговата активност в нужното Ви русло: може би тази река от жизнена енергия ще поработи малко и на Вашата мелница. Е, макар да е съвсем, съвсем малко…

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!