fbpx

Днес каквото и да започнете, ще бъде за добро

lamqta.com

Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Телец
Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци
Денят е трудно да бъде наречен удачен – той е свързан с разочарования( за щастие – не прекалено сериозни), разрушаване на илюзиите и усещане, че не всичко става така, както трябва. Ако не сте склонни към песимизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в съответствие с това ще направите корекции на собствения си път. Колкото по-бързо реагирате на смяната на обстоятелствата, толкова повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от близките си нещо особено, или да се надявате, че в личната сфера ще станат тези промени, за които отдавна си мечтаете. Всичко си остава по старому, а точно това Ви дразни.

Рак
Времето, което неотдавна сте посветили на семейните задължения е било прекарано плодотворно и до някъде интересно, но Ви е коствало много сили. Даже и когато нещата вървят горе-долу добре, пак има някакви емоционални неприятности : недоразбиране с приятели или голямо натоварване на работа. Поради всичко това днес сте много по-чувствителни от обичайното. Отделете малко време за да съберете сили и се заемете с онова, което може да Ви помогне.

Лъв
Днес е удачен момент, в който изцяло да се заемете с изпълнението на семейните работи, текущите битови проблеми, а също и с основаване на личен бизнес. Именно през този ден трябва да се откажете на всяка цена и окончателно от контакти, неща и намерения, които са загубили за Вас всякаква стойност и с които се занимавате само по навик, или под натиска на други лица. Ако се чувствате спокойни в собствения си дом, смело дайте воля на собствените си емоции. Взаимоотношенията с членовете на семейството обещават да бъдат приятни и спокойни, а съпружеското привличане ще бъде особено силно и страстно.

Дева
Струва Ви се, че Вашата половинка е силен човек? Духовно или физически – не е важно.Днес ще се наложи да се убедите, че не всичко е така. Оказва се, че половинката Ви е много крехък и раним човек. Не позволявайте да се пречупи и я подкрепяйте в трудните моменти. Сега за нея това е много важно!

Везни
През този ден Ви предстои много отговорна среща , от резултата на която до голяма степен ще зависи Вашето бъдеще. Остава да се надявате, че срещата все- пак ще бъде любовна , макар че не е изключено за някои Везни да се окаже делова.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог
Днес късмета ще Ви съпътства . Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм Вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа!

Водолей
Денят обещава да бъде интересен и приятен. Ще успеете да удържите победа над собствените си слабости и ще се справите с това, което по-рано Ви се е струвало непосилно. Особен повод за гордост ще имате, ако в последно време нещата Ви не са „вървели” и е имало опасност да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане незабелязано. Необходима Ви е яснота в контактите. За съжаление, интуицията може да Ви подведе, така че трябва много внимателно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.

Риби
Може да се върнете към предишните занимания , и да ги доверете до край , без усилие. Идват интересни предложения, отнасящи се до развлечения и пътешествия. Ще имате възможност да прекарате времето си много приятно и увлекателно. Не са изключени и романтични запознанства. Отношенията, започнати през този ден отначало ще бъдат повърхностни, но много скоро може да преминат на по-сериозно ниво. Възможни са финансови трудности, напразни разходи и загуби. Всичко това е само досадно, но в никакъв случай трагично, така че не си заслужава да се разстройвате.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!