fbpx

Днес две зодии да се пазят от грешки, които ще им костват много

lamqta.com

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „обзаведете” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен жизнен опит.

Близнаци
Вече сте успели да се затъжите за своя любим човек, независимо от това, че не много отдавна сте го видяли за последен път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на гости, за да съедините разделениете сърца, макар и за кратко.

Рак
Благодарение на находчивостта и здравият разум, ще успеете да заздравите своите позиции. Ако сте достатъчно дейни, ще се „обзаведете” с полезни връзки, и ще намерите нови съмишленици и покровители. Наистина, в някои моменти ще бъдете излишно доверчиви, което ще позволява на недоброжелателите да се престорят на Ваши съюзници., разбира се, от не съвсем почтени подбуди.. Днес Ви е свойствена определена мнителност и Вие всъшност днес ще търсите скрит смисъл и второ дъно, опитвайки се да разкриете несъществуващи тайни. Отпуснете се – нищо не е така лошо, както Ви се струва….

Лъв
Този ден е свързан с досадни грешки и пропуски , които ще имат по-сериозни последствия, отколкото може да допуснете. Трябва да се отнасяте към себе си критично, и да сте готови да промените нещо в своето поведение. Само така може да запазите отношенията, които цените и са Ви скъпи. Няма недостатъци в хората, желаещи да Ви научат да живеете, и да споделят с Вас своя безценен опит. Проявете търпение! Ако сега дадете воля на раздразнението си, разрешаване на конфликта ще бъде трудно. Ако сте родители, бъдете снизходителни към децата: прекалено високите изисквания може да ги накарат, да се разбунтуват.

Дева
Днес на Вашия любим човек ще му се иска, някак си да си обясни Вашето поведение, да го наложи в обичайната схема и да го завери с Вашия подпис или печат. Да, правилно се досещате! Впрочем, вероятността да не се досети е твърде голяма и затова трябва сериозно да помислите, одобрявате ли неговите изводи.

Везни
Днес ще бъдете склонни към проява на скъперничество. Това може да се отнася както до работата, така и до трудно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би трябва да се опитате да намерите златната среда , така че търсете алтернатива, която да позволи на всеки човек да почувства своята ценност и да не позволява хората да се чувстват излъгани.

Скорпион
Трудничко и малко горчиво ще бъде днес на Вашия любим човек общуването с Вас, тъй като Вашето поведение ще бъде доста трудно за предсказване, и още по- сложно за разбиране. Постарайте се да направите всичко възможно, за да не възниква у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас…

Стрелец
Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог
Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей
Откъснете се от конфликтните ситуации в романтичните и семейните отношения. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че днес не трябва да преяждате. Решаването на важни парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният подход към решаването на проблемите , ще Ви донесе ново разбиране за жизнената ситуация.

Риби
На Вашия любим човек днес ще се наложи, многократно да Ви повтаря някаква мисъл от начало до край, отново и отново, тъй като ще я смята за важна, а Вие – не. Много е важно това в крайна сметка да не го доведе до нервен срив, а Вас – до пълно неприемане на това, което Ви говори.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!