fbpx

Дневен хороскоп: Шантав петък за всички зодии! Бързите промени и близките ви ще ви изненадат, но …

Източник lamqta.com

Овен 
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък – възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.
Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….
Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите идеи и мисли. Ще се наложи да действате по чужд сценарий и няма да се замисляте особено за смисъла на ставащото. За днес е препоръчително да приемате само онези предложения, от които може да спечелите не само Вие, но и Вашите роднини. Денят ще е успешен за нови запознанства, романтични срещи и любовни отношения. За всички останали неща забавете хода, а и се опитайте да си направите равносметка за всичко онова. Оето сте постигнали в последно време.
Лъв

Няма нищо лошо в това, да вървите по пътя на най-малкото съпротивление, затова не обръщайте внимание на хората, които Ви правят забележки по този повод. Засужили сте да понижите своето жизнено темпо, затова намерете начин да се поглезите както трябва, и то в най-близко време. Уредете си екскурзия при добър туроператор, резервирайте шикозна маса в известен ресторант, или просто се скрийте от всички със своите любими DVD-дискове. Набрали сте такава инерция, че може да стигнете много далече, а тогава може за кратко да разпуснете.
Дева

Ще успявате в работата си. Не само отлично ще се справяте с всичко, с което се занимавате, но и ще помагате на заобикалящите така, че те да могат да укрепят своя професионален авторитет, да намерят съмишленици и да оправят отношенията си с колегите. Действително значимите успехи за сега Ви карат да чакате, но за щастие не сте от хората, които не дооценяват малките постижения. Вероятни са нови запознанства и интересни срещи, но те едва ли ще доведат до сериозни отношения. В трудни ситуации може да разчитате на приятели, които ще Ви разберат по-добре и от роднините, и от любимия човек. Не се преуморявайте с излишни натоварвания.
Везни

Ако днес Ви стане много тъжно, погледнете небето. Този съвет е подходящ и за Вашия любим човек, но ползата ще е по-голяма, ако направите това заедно, прегърнати и притиснати един до друг. Никакви логически доводи и бурни обсъждания няма да Ви донесат такова облекчение.
Скорпион

Внимателно подбирайте партньорите си. Сред тях може да се окажат хора, които са в състояние да Ви навредят. Оставете настрана професионалните и личните амбиции през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и затова не се отчайвайте, ако нещо не се получи така, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на отношенията в работния колектив или в семейната среда, като нещата може да достигнат критична точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този момент са за предпочитане пред боя без правила. Бъдете внимателни, за да не би (ако се стигне до битка), в разгара на битката да издадете своите тайни.
Стрелец

Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и как да ги изкажете . Днес си струва да си направите експеримент и да си премълчите, докато другите се оправят в ситуацията. Позабавлявайте се на взаимодействието на участниците в групичката и си помислете, как тези хора работят заедно. Ще откриете интересни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един начин за общуване, който никога не сте взимали под внимание. Приемете го днес, а се възползвайте от него утре.
Козирог

Винаги сте били човека, при когото другите са идвали за съвет, одобрение или някой лев на заем, за да могат да си доплатят сметката за тока, например. Значи ли това, че можете да поддържате само такива отношения? Едва ли. Ако трябва да сме точни, някогашният Ви любим е много вероятно в даден момент да започне да си прави планове, как отново незабелязано да се върне в живота Ви. Ако сте „за”, не се страхувайте, да направите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че ако и сега допусне някаква грешка, сам ще плаща за нея…
Водолей

Казвайте на хората само онова, което искат да чуят. Или по- добре не говорете нищо, защото днешния ден не е подходящ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи днес между вас, то само ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са казали: „И в радост и в тъга се пазете един-друг”.
Риби

Събитията се развиват толкова бързо, че и да искате да се приспособите към ритъма им на промяна, няма да можете. В резултат денят ще се окаже напрегнат, и не много приятен. Много мислите за онова, с което не сте успели, но забравяте за своите постижения, а заобикалящите не бързат, а и не искат да Ви ги напомнят. Отбелязвайки всичко свършено в своя ежедневник, вечерта сами ще се удивите от количеството на свършените неща. Ще се появят интересни идеи, но няма да Ви стигне ентусиазъм, за да се опитате да ги реализирате. За съжаление никой не бърза да подели с Вас жинената си енергия и оптимизъм, макар че отношенията Ви с другите хора са добри.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!