fbpx

Дневен хороскоп: Трудности в общуването за една от зодиите днес. Напрегнат ден за друга

Овен 
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да защитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец
Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци
Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак
Ще постигате добри резултати във всичко, за което се захванете: успешни ще бъдат и деловите преговори, и професионалните дейности, и личните срещи. Само че през втората половина на деня все-пак ще възникнат някакви затруднения. Отнесете се към тях спокойно и не изпадайте в паника. Придържайте се към златната среда между пълната изолираност от ставащото и агресивното нападение на предполагаемия противник. Ако сте в брак, препоръчва се да вземете дейно участие в това. Което прави „съпружеското тяло”, като забравите за недоразуменията . Ако имате деца, отношенията с тях ще са напълно хармонични.

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на краищата всички Ваши жертви ще надделелят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.

Дева
Ако никога не се спирате, за да помиришете роза, то никога няма да разберете, какъв сладък живот всъщност съществува. Днес няма причини, за да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да говорят хората, които Ви заобикалят. Преживявате период на върхови достижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, ако не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно незабавно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога жизненият хаос само обогатява.

Везни
Денят ще бъде доста напрегнат. Ще се развалят отношенията Ви с деловите партньори и ще се наложи да търсите нови, тъй като по никакъв начин няма да можете да отложите реализацията на набелязаните планове. Преговорите ще вървят трудно и едва ли ще имате възможност да държите на своето. Възможни са финансови трудности. В същото време емоционалният фон на знака е стабилен, и представителите му ще запазят доброто си настроение и оптимизъм. Увереността в собствените сили не само ще Ви помогне да преодолеете трудностите, но и да се „обзаведете” с нови запознанства. Не форсирайте развитието на събитията, а проявявайте инициатива само когато това е действително необходимо.

Скорпион
През този ден ще се почувствате уморени и разбити и затова нищо няма да Ви радва, дори и общуването с Вашия любим човек . Всъщност, Вашата неразговорчивост той може да възприеме като нежелание да контактувате с него по принцип, или като израз на някаква антипатия от Ваша страна.

 

Стрелец
Бъдете умерени. Умело пристъпвайте към всякаква дейност: не бързайте и обмисляйте всичко: и думите, и постъпките си. Изслушайте съветите на своя приятелка, как да постъпвате в любовните отношения. Предстои Ви разговор с влиятелни покровители. Възможно е, това да бъде от полза за Вашите интереси. Има опасност днес да се опитате да се затворите в себе си, а това никак не би било от полза за Вас. Помнете, че семейството е крехък кристален съд, , за запазването му.

Козирог
През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

 

Водолей
Настроението Ви не може да бъде наречено конструктивно. По непонятни причини сте готови по-голямата част от времето си да посветите не на някаква полезна дейност, а в търсене на виновника за Вашите стари и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на бившия си началник, да изкажете претенциите си към колегите, както и да направите закъснял „разбор” на човек, с когото някога сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте наоколо. И помнете, че когато с мислите и чувствата си се намирате в миналото, настоящето просто минава покрай Вас.

Риби
Днес ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате абсолютно всички откриващи се възможности.. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Дадената сотуация не се отразява на отношенията си, но Вие сте недоволни от себе си.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!