fbpx

Дневен хороскоп: Лош ден в личния живот за две от зодиите. Успехи в работата за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Много трудно ще можете днес да угодите на своя любим човек. Той ще иска от Вас много, и на моменти даже практически невъзможното. Постарайте се да изпълните неговите изисквания: ако не всички, то поне колкото е възможно, за да можете след това с увереност да кажете:”Направих всичко, което мога”.

Телец
Сложно ще бъде днес за Вашия любим човек да направи избор между хубаво и важно, а и между интересно и нужно. Ще се наложи да му помогнете в тази не лека работата ако ще и да се наложи да организирате специални мероприятия за тази цел. Абе не е лека тази работа – от блатото да се наложи да дърпате хипопотам…

Близнаци
Сърцето излиза от ритъм, отношенията са непредсказуеми, така че не правете планове и гледайте бързо да реагирате на промените в ситуацията. Не се парфюмирайте много и не стойте дълго пред огледалото. Лош ден за всякакви ритуали и магична дейност. Бъдете каквито сте, казвайте каквото мислите и ще си спестите грижи. Ден на маниакалните депресии, не се препоръчват комбинации на лекарства с алкохол и дрога. Трудно овладявате фантазиите си, прекрачвате заложените бариери в любовта.

 

Рак
Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв
Днес Вие можете без угризение на съвестта да плувате по течението. На каквото и течение да сте попаднали ( за препоръчване е топлото, че със студеното не се знае кое и как), то при всички положения ще Ви отнесе там, където трябва.

 

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньори .

Везни
Денят е благоприятен за работа, която още днес ще донесе успех и признание от страна на Вашите колеги. Задълженията си ще изпълнявате леко, а нужния съвет ще Ви даде приятел, който е малко по- възрастен от Вас. Вслушвайте се в съветите на мъдрите хора, а също и прилагайте нови идеи във всекидневната работа, и използвайте фантазията си. В романтично отношение е възможен разговор, който да Ви позволи, отношенията Ви да преминат на по- високо ниво.

 

Скорпион
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Стрелец
Хайде да си признаем: в последно време ситуацията на емоционалния фронт е доста усложнена. Имате желание да помогнете на свой близък човек да преживее интензивния и не лек период и колкото и да изглежда алтруистична позицията Ви отстрани, в същата степен сте настроени и да измислите план за бягство, веднага щом този човек разреши своите проблеми. В действителност, да се измисли някакъв повод не е никак егоистично, а това е просто грижа за себе си. Ще Ви е нужно сериозно възстановяване на силите, и затова не се чувствайте виновни. Денят е подходящ за професионална работа и бизнес, свързан с недвижимо имущество, лично стопанство , услуги и продукти.

 

Козирог
Днес Вашият любим човек ще Ви говори парадоксални неща. И то в по-голямата им част – за себе си. Възможно е 90% от тези неща да бъдат продиктувани от желанието му да Ви шокира, порази, удиви и да ангажира Вашето внимание. Но частица истина в думите му все пак ще има…

 

Водолей
През този ден не трябва да натрапвате на любимия си човек своята гледна точка. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се опитвате да поставите нещата. Дори само по силата на вродения си инат, който днес ще се обостри… Затова ще се наложи нееднократно през този ден да правите компромиси.

 

Риби
Денят ще се подрежда не съвсем така, както сте очаквали и ще се наложи да правите промени в плановете, които сте си направили. Бъдете готови да импровизирате! Именно от това, до колко бързо сте в състояние да се ориентирате в ситуацията, ще зависят резултатите през този ден. От стари приятели може да получите доста ценна информация. Роднините може да Ви сервират сюрпризи, които, за съжаление, няма да са от най-приятните. За щастие не става дума за някакви действително сериозни проблеми, а на дребните недоразумения ще реагирате така, както се полага – с хумор, но без излишни преживявания.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!