fbpx

Дневен хороскоп: Кошмар за една от зодиите! Днес тя ще се изправи пред суровата истина, че всички положени усилия са били на вятъра

Източник lamqta.com

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо – съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Телец

Днес не трябва да бъдете прекалено откровени със своя любим човек. Така или иначе, на него няма да му е интересно, но природната му вежливост няма да му позволи да Ви каже това на глас. Но ако стоическото изражение на Вашия любим човек не Ви плаши, не ограничавайте своя словесен поток.
Близнаци

Романтичните и приятелските връзки , а така също и всякакви контакти от неформален характер, ще станат много приятни за Вас през този ден, а освен това ще са продуктивни и надеждни. Нестандартните свободни занимания ще са за предпочитане пред официалните мероприятия. Опитите да си градите кариера или да привлечете вниманието на влиятелни хора върху себе си, може да се натъкнат сякаш на невидима стена и да не донесат желаните резултати, дори и външно нещата да изглеждат благоприятни. Може би през този ден за пореден път да се убедите, че любовта е винаги права.
Рак

Старайте се всичко, което се отнася до Вашата работа, да вършите безупречно. Днес Ви наблюдават внимателно и небезпристрастно. Ако сте на ръководна длъжност, бъдете готови за посещение на представители на държавни организации и инспекции, а също и за проверки.Ако сте подчинеи, не трябва да се учудвате, ако внезапно Ви поискат отчет за свършена работа. В сферата на личните отношения поводите за вълнения ще са къде-къде по-малко. Тук става дума за усилване на онези тенденции, които сте успели да забележите по-рано. Ако не Ви радват, вземете мерки – днес нещата лесно може да се оправят.
Лъв

Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че много от усилията, положени за постигане на целта са били напразни, а на много от надеждите не е било писано да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упоритост и целеустременост, но и мъдрост и самообладание. Обкръжаващите Ви очакват отстъпки, но биха ги оценили като слабост и неувереност в собствената Ви правота. Допуснатите днес грешки могат да Ви струват много скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето милосърдие и помощ. Не приемайте критиката близо до сърцето си : днес тя се прави от завистници и няма конструктивен характер.
Дева

Внимателно! Това е един наситен с изкушения ден! Ще сте склонни да възприемате нещата съвсем не такива, каквито са в действителност. Пред очите на хората също ще бъде като в мъгла , и те няма да слушат какво им се говори. По-добре да прекарате това време в усамотение.
Везни

За днешния ден звездите препоръчват, да гледате заедно със своя любим човек някакъв весел , интересен и забавен филм, който обезателно ще повдигне Вашето настроение и ще даде няколко интересни теми за размисъл и разговори. Това неминуемо ще ви сближи оше повече.
Скорпион

У Вас може да се появи усещането, че някой е харесал това, което притежавате. Дръжте под око своето имущество, и още повече внимавайте за идеите си. Някой е обърнал внимание на начина, по който работите, започнал е да Ви наблюдава, и иска да откупира Вашите методи. Този наблюдател тихичко се промъква на Ваша територия, но Вие сте положили прекалено много усилия, за да оградите своето лично пространство, и сега не позволявате на чужди хора да проникнат в него. Защитавайте своето с всички сили.
Стрелец

Ако имате намерение да се разделите със своя така омръзнал Ви и до болка познат и предсказуем партньор, днес е най- подходящия ден. Намекнете му, че нямате интерес от продължаване на връзката . Каквато и да бъде реакцията му, трябва да останете до край спокойни и невъзмутими.
Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, личен живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „откъснете” поне няколко часа, защото иначе в близко време ще имате и сили и време, но няма да има за кого да ги употребите.
Водолей

Редно е днес да се замислите, с каква цел ще говорите на своя любим човек това или онова. Постарйте се да стигнете до същността, за да не съжалявате после за непредвидените и неприятни последствия, които значително биха надминали очакванията .
Риби

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Синдикатите: Риск от бедност грози над 30% от българите

Кадри Нова ТВ Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30% в България. Голяма част от тях не могат да отопляват жилищата си пълноценно – избират дали да живеят на топло, или да се хранят нормално. Това коментира в новините на Нова ТВ главният икономист на КНСБ …

Блиц Новини
Побутването на Мария в Капките започна да дразни зрителите

Кадри Нова ТВ Големият победител в снощния лайв на „Като две капки вода“ е ясен на всички. Актрисата Елена Атанасова наистина даде всичко от себе си и грабна първото място. Тя имаше доста трудна задача да смени“ пола си, за да се превъплъти в образа на германската хеви метъл легенда …

Блиц Новини
Уникална драма се разрази при въпрос за 30 000 лева в „Стани богат“

Кадри: БТВ Мартен Демирев, който ръководи няколко бизнеса в различни сфери, направи блестяща игра в „Стани богат“ тази вечер. Той рискува за отговорите на повечето въпроси, но това му донесе успех, тъй като спечели 20 000 лева. Мартен дори можеше да си тръгне с 10 000 лева повече, ако беше …

error: Content is protected !!