fbpx

Дневен хороскоп за 22 ноември

Блиц Новини

Източник: Lamqta.com

Овен
Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална възможност.Макар че настроението Ви днес ще бъде съвършено неработно, не губете времето си напразно. Това може доста зле да се отрази на Вашата кариера.

 

Телец
Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят начин значително да подобрят своето положение. Но парите не са всичко, за което трябва да помислите сега. Не по-малко внимание заслужават личните отношения: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални перспективи, тъй като днес ще имате реална възможност да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да направите кариера, вероятно ще намерите начин да отстраните това досадно препятствие.

Близнаци
Каквото и да се случи днес помежду ви, то само повече ще Ви сближи. А това значи, че всякакви неприятности и препятствия в живота не могат да Ви изплашат, щом сте заедно. Нали помните: лесно се чупи една пръчка, но съвсем не така стоят нещата с цяла връзка. Това е валидно и за този ден…

Рак
Няма да Ви бъде много лесно да приемете Вашия любим човек такъв, какъвто е. Затова по всякакъв начин ще се стараете да го пренасочите на своя лад, да го прекроите, преправите и слепите така, че да отговаря на Вашите изисквания. А може би трябва да го поогледате отново, да се полюбувате на съществуващата личност, а не да се опитвате да реализирате измислен образ?

 

Лъв
Днес ще разберете, до колко може да разчитате на своя любим човек в трудна минута. Възможно е, трудната минута да не се случи с Вас, а с някой от близките му хора, но поведението му ще бъде доста показателно : наблюдавайте и си правете изводи.

Дева
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

 

Везни
Днешния ден е подходящ за успокоение и почивка на тишина. Избирайки си занимание за днес, спрете своя избор на медитация и различни техники на отпускане. Това ще Ви помогне да се съсредоточите на собствените си усещания и да намерите хармония в себе си. През този ден не трябва да се увличате в хазартни игри, защото може да загубите изключително много. В отношенията с децата е вероятно недоразбиране.

Скорпион
Както обикновено, имате поредна цел и план за нейното постигане. Концентрирате всички свои сили, за да я реализирате в живота и ще сте напълно убедени, че това е възможно, ако не по друга причина, то поне защото така упорито работите по въпроса.Ако някой Ви попита, готови ли сте да преминете към активни действия, а се окаже, че не сте, не го крийте и не бързайте. Това ще Ви бъде от полза.

 

Стрелец
Крайно време е, да обърнете внимание на човека, името на когото толкова Ви харесва. Лошите хора, които са недостойни за Вашето внимание, не са с такива имена, повярвайте! Може би си заслужава да направите насрешна крачка, с цел сближаването ви. А може би си залужава, защото има вероятност за надежден тандем….

Козирог
Ако работите по своя прецизно съставен план, днес всичко ще се подрежда просто отлично. А и всички препятствия , с които ще се сблъскате, ще се окажат незначитекни – също както покритото с буреносни облаци небе в деня на сватбата става ясно-синьо, веднага щом булката се покаже на прага. Единственият вариант, при който вятърът може да Ви раздуха перата е, ако Вие му дадете възможност. Не позволявайте това да се случи! Нищо не може да се знае с пълна сигурност, преди то да се случи, и затова насочете своята енергия , за да видите, какво може да получите от живота.

 

Водолей
Днес с Вашия любим човек ще има не само за какво да поговорите, а и за какво да помълчите. Това ще даде възможност да поговорите с очите, ръцете и душите си. Постойте , макар и за няколко минути, мълчаливо, и ще усетите какво умиротворение ще усетите.

 

Риби
Денят се хартеризира с влияние на противоречиви тенденции. Страдате от недостатъчна увереност в себе си: ту се опитвате да действате самостоятелно, ту чакате да се присъедините към някого. Именно Вашите колебания ще доведат до това, че не всички начинания ще се окажат успешни. Ако се придържате към една линия на поведение, денят ще се окаже много плодотворен. Едва ли ще срещнете подкрепа от страна на близките си, което няма да се дължи на охладняване на чувствата, а просто на неразбиране на Вашите мотиви за действие. И освен това, много от проблемите, които ще Ви тревожат днес, са измислени.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!