fbpx

Дневен хороскоп за 12 ноември

Източник: Lamqta.com

Овен
Днес ще Ви настигне вдъхновение и желание да трансформорате своите мисли в творчество. Времето е благоприятно за всяко ръкоделие, а и занимание с музика. Вие може да се отпуснете и да отидете в света на мечтите и фантазиите, но обезателно връщайки се, защото през втората половина от Вас ще се изисква помощ за роднини. Отношенията с близкото обкръжение може да бъдат проблемни вечерта . Вероятни са конфликти и напрежение.

 

Телец
Това е един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции – интуицията може да Ви подведе.

 

Близнаци
Днес звездите Ви препоръчват да се облечете колкото се може по-ярко и празнично, и по възможност да прекарате нощта в огромна компания. Сред гостите вероятно ще се намери представител на противоположния пол, който да Ви обърне внимание и да се опита да се приближи до Вашето сърце.

 

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, даже и да е съвсем обикновен и по нищо да не се различава от хилядите подобни. Някога времената, които сега Ви се струват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с радост и малко носталгия.

 

Лъв
Днес отношенията с любимия Ви човек неочаквано ще се изменят в по-добра посока. И то толокова неочкавано, че непрекъснато ще търсите някакъв трик в ставащото, и няма да сте в състояние да повярвате в своето щастие. Все пак звездите Ви съветват да не губите ценно време в безполезни размисли, а да се хвърлите в прекрасните преживявания с главата надолу.

 

Дева
Не бързайте! Когато се работи с нещо, съставено от малки метални детайли, трябва да работи правилото на големия пръст. Ако те не съвпадат, значи всичко, което правите, е неправилно!. А ако се опитате да приложите сила, ще се стигне до счупване, а тогава какво ще Ви остане? Към днешния ден също трябва да приложите това правило. Дразни Ви колегата? Бихте предпочели най-сетне той да преодолее своето глупаво настроение. Не бързайте! Проблеми с компютъра? Не се бързайте! Не е доволен колегата Ви? Какво от това?…

 

Везни
Денят ще премине много добре, ако може да го прекарате с любимия човек. Настроението ще бъде хармонично и ще се появи желание да общувате и да обсъдите последните новости с колеги и приятели. В романтичните отношения е благоприятен съвместен отдих. Днес може и да опитате нещо ново, заедно със своя любим човек. Интелектуалната работа ще премине добре, но от начало на нови проекти е по- добре да се откажете.

 

Скорпион
Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, днес е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте , обезателно ще Ви разберат, а може и да получите някой добър съвет.

 

Стрелец
Преоценете своите възгледи за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини , контролирайте разходите си и пазете своите вещи.

 

Козирог
Не би трябвало точно днес да демонстрирате своята гордост, тъй като това може да наруши хармонията в семейството или с този, когото обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни ситуации в работна среда, а и с авторитетни лица.

 

Водолей
През този ден няма да Ви бъде трудно да достигате преследваните от Вас цели, но да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, трябва да бъдете предвидливи, ако сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите планове и реализация на надеждите Ви, а също и ако имате общи финанси. Опитайте се да си върнете дълговете, защото иначе следващите наколко седмици ще прекарате в зависимост от своите кредитори. В реализацията на плановете може да очаквате помощ от жена.

 

Риби
Днес малко количество алкохол ще Ви помогне да се разкрепостите, а това ще рече – по-лесно да намерите общ език със своя любим човек. Само че не трябва да минавате зад пределе и да злоупотребявате с този забележителен помощник, че в един момент той може не само да започне да Ви пречи, а и да Ви направи за смях.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!