fbpx

Дневен хороскоп: Едно от зодиите ще попилее противниците си със справедлив гняв

Източник lamqta.com

Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци

Възможно е, да не Ви пречи, ако смените сегашния си начин на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкова безгрижно, са на границата на привършването, и затова днес е най-подходящото време, да проявите строг консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата ситуация в много забавна игра! Поставете си за цел да проверите и да се убедите, колко малко можете да харчите за деня, и колко бързо можете да тичате по задачи. Направо ще се учудите, от получения резултат!…

Рак

Това едва ли ще е най-добрият ви ден, но при добре желание бихте могли да свършите доста работа. Предизвикателства ще имате достатъчно. Добре е да проявите повече такт и търпение към хората, с които работите.

Лъв

За Вашия любим човек днес ще бъде изключително трудно да се реши на някакво действив, което коренно ще промени Вашите отношения. Впрочем, необходимостта от тези промени е назряла, и това се разбира и от двете страни. Постарайте се заедно да се решите на необходимата крачка, за да може отношенията Ви да се развиват.

Дева

Очакват Ви неприятни промени в личния живот. Повече не трябва да затваряте очи за събития и факти, които до момента сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това точно днес може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към осъществяването, а успехът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от недостиг на енергия.Днес може да приключите с много започнати преди неща.

Везни

Няма да е лесно на Вашия любим човек да повярва в аргументите и доводите , които прилагате, колкото и убедителни и тежки да са те. Ще се наложи да ги направите още по-убедителни, или просто да започнете да доказвате верността им на практика.

Скорпион

На Вашия любим човек днес ще се прииска, да Ви даде някакъв ценен съвет, а Вие непрекъснато ще бъдете с усещането, че не се нуждаете от такъв. В крайна сметка преди да направите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което иска да Ви каже.Може пък действително да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец

Понякога за вас е много лесно да се докопате до същността на някакъв проблем, ако го обсъдите с човек, който Ви е близък по дух. Затова ако сега размишлявате за нещо, свържете се с някого, на когото имате доверие, и започвайте заедно да се оправяте. В какво всъщност се състои Вашия проблем? На какви съставни части може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да направите за неговото решаване?

Козирог

Неочаквано известие ще Ви накара да се откажете от своите планове. Старайте се да проявявате мъдрост и издръжливост, като се доверявате на интуицията си, и не се страхувайте, да отстоявате своите интереси. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достойнство. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с неочакван проект. Днес ще успеете да решите важни семейни въпроси, както и да създадете благоприятни условия за по-нататъшно развитие на отношенията, играещи важна роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е приятно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви хармония, могат силно да Ви дразнат.

Водолей

Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, за да не се налага след това да се разкайвате за своята бъбривост. Дайте си сметка, че каквато и неприятност да се случи, винаги има хора, които са знаели точно какво ще стане. Обсъдете всичко в семеен кръг, и решението ще дойде неочаквано бързо.

Риби

Идеален ден за намиране на компромисни решения. Законите и авторитетът може да бъдат на Ваша страна, но опонентите отлично ще чувстват духа на обстоятелствата и благодарение на това ще представляват за Вас сериозна конкуренция. Най-добрият път за постигане на съгласие са общите цели, сродните убеждения и еднаквото образование. Множете пмого добре да се представите в такива сфери като преподаване, реклама, международни договаряния, туризъм, социални дейности, и дуговна дейност, но и тук няма да може да разчитате на пълен успех.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!